-
Pokud máte rádi Simona přidejte se prosím na moji FB stránku o něm http://www.facebook.com/pages/Simon-Baker/348057101945404?ref=hl :)
-
všechno nejlepší *14* *14* *14*
-
To je super herec. Hlavně v Mentalistovi. Já mám ale radši Tima Kanga...Fajn film kterej je se Simonem je Něco nového. Na ten mrkněte, jestli máte Simona rádi a ještě ho neviděli.
-
Simon je prostě božííííí. já ho žeruu *14* *14* *14* *14*
-
takovej ,,jízlivej hezounek" , ale když ho milujete, tak proti tomu nic nemám *15*
-
Jo asi mají oba jiný vkus, ale i tak se mají hodně rádi a myslím, že něco bude, né nic extra,ale polibky jo :D
-
Tahle diskuze je fakt boží, naprosto vím jak se cítíte a ve všem s váma souhlasím,Simon je okouzlující chlap se zajímavým vkusem :)Udělali moudré rozhodnutí, že ho obsadili do role Patricka, nedokážu si představit, že by ho zahrál někdo jiný :) Už se moc těším na další díl...stojí za to si počkat a zmeškat něco jinýho :D A občas když je smutno zkouknout nějaký videa na youtube, ne? :D
-
Nech mi taky kousek!!!!
-
Nejradši bych ho sežrala!!! *14*
-
vrrrrrrrrr...
-
simon je boží , hrozně ho žeru *14*
-
Rudý John to nebyl..... ten žije *1*
-
teď už jsou 4 a doufám že tačnou i s 5.
-
Nebyl to RJ Patrick to i přizná ve 4. serii v 1. díle...
-
Ahoja,když je tu řeč o Simonovi je skvělý herec *4* A bylo fájn,když hrál hlavní roli v seriálu '' The mentalist'' uchvátil mě *14*,ale chtěla jsem se zeptat,jestli nevíte někdo kdo hrál rudého Johna ''Red John'',kdyžtak napište.Děk
-
Simon s mentalisti je sexy chlap kdyz jdu spat tak se mi o nem zda.Kdybych mohla zulibala bych ho od hlavy az k pate.Simon je tak sexy,ze bych ho sezrala *7*
-
No, víš on to jaksi RJ nebyl, ale i tak doufám že to bude pořád kokatelný a dobrý seriál ;D
-
Taky jsem viděla všechny serie v AJ. Na jedněch fanstránkách byly nepovedené záběry z první řady... Na to se podívejte. *1* Simon je bezva ve všech dílech, ale nemá to na to, když dostane záchvat smíchu a vyprskne, nebo zdrhá před včelou *2*
Co se Lisbonové týká, nic nebude. Ona je spíš na Mashburnetyp a on na Kristinatyp. Určitě tam bude nějaký Patrickův flirt s jinou, ale pochybuji že to bude nějak divoké.
Jinak nemůžu si odpustit poznámku:Na netu se lidi dost hádají, jestli zabil pravého Red Johna. Sakra lidi přestaňte! Jasně, že to byl on. Kdyby ne, stalo se by se to překombinovanou hovadinou, což snad nehrozí. Mimochodem doufám, že nebude sedět ve vězení moc dlouho... *9* *9* -
Viděla jsem 3. sérii mentalisty v angličtině, super.Simon je úžasný, sexy, skvěle udělaná postava. Konečně dobrý trochu jiný krimi seriál.
-
O mentalistovi
Simon je krásný okouzlující týpek a jeho úsměv je povznášející... Myslím si, že s Teresou Lisbonovou chodit nebude, na konci třetí série zabije Rudého Johna, takže bochybuju, že by se přenesl přes smrt svojí ženy a našel si novou. Má ji sice rád, i jako ženu, ale cítí se stále ženatý, ne? Ta jeho vina bude stále dost velká, podle mě to má vypadat, jakoby si Patrick nechtěl dovolit žádný příjemný nadstandartní požitek, jelikož to cítí jako nespravedlivé a připadá si provinile. Jako senzibil bude vnímat nepatrné nuance, které ostatní necítí, proto svou "osobní krizi" prožívá možná ještě hůř, než by ji prožívali jiní. To je můj názor.