-
Tak co,kdo pořád miluje
Tak co, kdo pořád miluje Simona?Bude mít brzy narozeniny a doufám, že mu pořád zůstáváme věrné a milujeme ho.To je neuvěřitelně sexy chlap co má charisma a jak se usměje, tak jdu do kolen.Je pro mě ten nejpřitažlivější mužskej.Tak,ať nám dobudoucna pěkně zraje jako víno a my ho budem milovat a obdivovat.Tak SIMONE, 30.7.ti připijeme na zdraví a neztrácej ten svůj neodolatelný úsměv. -
Re: ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
Tak to sme dvě prostě rozenej Australan *3* odtamtud pocházejí vždycky pěkní kusanci *14* -
Re: Re: ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
Fakt, jenom? Já mysela teda, že víc... to je škoda. slyšela jsem, že jich bude ale prý víc, ale Simon chce hrozně moc peněz -
Re: ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
3 *3* -
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
Upe šíleně ho žeru, je tak nádhernej, krásnej a když se směje... *14* Bože, vážně *KRASAVEC* to se nedá jinak říct *14* na svůj věk nádhernej *14* a lidi, ještě, kolik má Mentalista sérií??? -
Re: Re: Mentalista
jéé a mohla bys mi říct, kde je ta diskuze? Ráda bych se připojila *3* -
Narozeniny
*14* At´ růže na cestu sypou se Ti,
*14* at´ Tvá přání splní se Ti.
*14* Vítr aby Ti vál do cesty štěstí,
*14* abys dobře odbočil na rozcestí.
*14* Aby jsi uměl lásku dát,
*14* a říci větu:"MÁM TĚ RÁD"!!
*3* VŠECHNO NEJLEPŠÍ SIMONE!
přeje Tvoje největší fanynka -
narozky
vsecno nejlepsi *3* hlavne at usmev jeste dlouho vydrzi -
Re: Re: Re: mentalista
Přesně taky sem zavislák postahovala jsem si potom všechny díly.Doufám že bude po prázkách pokračování. *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Narozeniny
Všechno nej Simone a hodně štěstí při dalším natáčení, ať ti tvůj úsměv vydrží ještě dlouhá léta *3* -
Doufám
Doufám doufám,že po prázdninách se znova Mentalista rozjede se svojí poslední řadou......čeká nás to nejnapínavější! Chytne Rudého Johna? Já myslím,že ano jen doufám,aby přitom sám neumřel,když už se na to dívám bůhví jak dlouho....... *3* *14* jo a VŠECHNO NEJLEPŠÍ!!!!!!! *14* -
Re: Re: Re: mentalista
Mě se zdá že ho zrušili proto že jsou prázdniny.Všichni lidé co se dívaly na mentalistu jsou v prdeli mno...tím myslím na dovolené...a až skončí prázdniny tak to zas začnou dávat *5* *14* *1* *15* *3* (Doufám):) -
Re: Mentalista
Bylo by fajn,kdyby spolu chodili,celá diskuse na FB v to doufá.... *14* *14* -
Re: Re: mentalista
ale už ho na nově zrušili,či co!!! *16* . Minulý pondělí už nebyl *16* . Jestli je to pravda,tak jsem fakt v prdeli,byla jsem na tom závislák *8* *1* -
Mentalista
Čauko lidi,taky žeru mentalistu a Simona,chtěla jsem se zeptat,jestli nevíte,že spolu budou někdy v Mentalistovi chodit Teresa Lisbonová a Patrick Jane *14* . Chtěla bych to vědět,každej spíš doufá,ale neví mno.... *7* -
Krasavec
Jo, musím souhlasit, je upa boží, nádhernej... Prostě krasavec a oproti Dr.Housovi se je při Mentalistovi aspoň na co dívat, tím myslim na Simona... -
NEEEJ patrick:o))
jůůj Patrick má dneees svátek =D !!!! HODNĚ ŠTĚĚĚSTÍ!!!! *14* *14* *14* *14* -
Simonnneeee!!!
terkatolarova: To s tebou souhlasim ! :D *14* *3* -
Re: mentalista
mno tak se nezblázni , no bože , stejnak je Simono mnoho lepší ! -
I LOve !
já ho strašně mocinky moc luwuju ! je tak rásnej dokonalej a všechno co si kdo může přectavit! I LOVE YOU !