-
on je tak sexy *14* *14* *14* *14*
-
Simon s mentalisti je sexy chlap kdyz jdu spat tak se mi o nem zda.Kdybych mohla zulibala bych ho od hlavy az k pate.Simon je tak sexy,ze bych ho sezrala *7*
-
V sobotu 30.7.2016 oslaví Simon Baker 47. narozeniny. Pěknou oslavu a všechno nejlepší *14* .
Fanynky můžete pro něj hlasovat na stránkách: thebestpoll.com/the-best-actor. Já hlasuji ve 4 kategoriích- nejhezčí muž 2016 (je na str.6), nejlepší herci am. seriálu všech dob (str.5),nejlepší americký seriál všech dob (str.4 - Mentalista )a nejhezčí Hollywood herci 2015 (str. 3).Simonův milý a krásný úsměv za ty hlasy stojí. -
moc hezký herec *14*
-
umřela bych pro něj *14* *14*
-
všechno nejlepší k narozeninám k vaším 46 let *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
-
Ahoja,když je tu řeč o Simonovi je skvělý herec *4* A bylo fájn,když hrál hlavní roli v seriálu '' The mentalist'' uchvátil mě *14*,ale chtěla jsem se zeptat,jestli nevíte někdo kdo hrál rudého Johna ''Red John'',kdyžtak napište.Děk
-
-
Chceš vědět kdo hraje rudého Johna? SPOILER http://www.osobnosti.cz/xander-berkeley.php
-
-
Happy birthday Simon <3 :)
-
Rudý John to nebyl..... ten žije *1*
-
Tak co,kdo pořád miluje
Tak co, kdo pořád miluje Simona?Bude mít brzy narozeniny a doufám, že mu pořád zůstáváme věrné a milujeme ho.To je neuvěřitelně sexy chlap co má charisma a jak se usměje, tak jdu do kolen.Je pro mě ten nejpřitažlivější mužskej.Tak,ať nám dobudoucna pěkně zraje jako víno a my ho budem milovat a obdivovat.Tak SIMONE, 30.7.ti připijeme na zdraví a neztrácej ten svůj neodolatelný úsměv.