Přejít na výpis diskuzí

Simon Baker

OSOBNOST 17.9.2008 
63 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • O mentalistovi

Simon je krásný okouzlující týpek a jeho úsměv je povznášející... Myslím si, že s Teresou Lisbonovou chodit nebude, na konci třetí série zabije Rudého Johna, takže bochybuju, že by se přenesl přes smrt svojí ženy a našel si novou. Má ji sice rád, i jako ženu, ale cítí se stále ženatý, ne? Ta jeho vina bude stále dost velká, podle mě to má vypadat, jakoby si Patrick nechtěl dovolit žádný příjemný nadstandartní požitek, jelikož to cítí jako nespravedlivé a připadá si provinile. Jako senzibil bude vnímat nepatrné nuance, které ostatní necítí, proto svou "osobní krizi" prožívá možná ještě hůř, než by ji prožívali jiní. To je můj názor.
  • Taky jsem viděla všechny serie v AJ. Na jedněch fanstránkách byly nepovedené záběry z první řady... Na to se podívejte. *1* Simon je bezva ve všech dílech, ale nemá to na to, když dostane záchvat smíchu a vyprskne, nebo zdrhá před včelou *2*
    Co se Lisbonové týká, nic nebude. Ona je spíš na Mashburnetyp a on na Kristinatyp. Určitě tam bude nějaký Patrickův flirt s jinou, ale pochybuji že to bude nějak divoké.
    Jinak nemůžu si odpustit poznámku:Na netu se lidi dost hádají, jestli zabil pravého Red Johna. Sakra lidi přestaňte! Jasně, že to byl on. Kdyby ne, stalo se by se to překombinovanou hovadinou, což snad nehrozí. Mimochodem doufám, že nebude sedět ve vězení moc dlouho... *9* *9*
    • Jo asi mají oba jiný vkus, ale i tak se mají hodně rádi a myslím, že něco bude, né nic extra,ale polibky jo :D
    • Nebyl to RJ Patrick to i přizná ve 4. serii v 1. díle...
    • No, víš on to jaksi RJ nebyl, ale i tak doufám že to bude pořád kokatelný a dobrý seriál ;D
  • terezxd

mentalista

Myslim, že mentalista je dobrej seriál...aspoň se mi to po těch dvou dílech co sem viděla tak zdá:) ikdyž mě sere, že ten seriál vystrčil Housea x( *16*
    • terkatolarova

Re: mentalista

mno tak se nezblázni , no bože , stejnak je Simono mnoho lepší !
      • sarda

Re: Re: mentalista

ale už ho na nově zrušili,či co!!! *16* . Minulý pondělí už nebyl *16* . Jestli je to pravda,tak jsem fakt v prdeli,byla jsem na tom závislák *8* *1*
        • Re: Re: Re: mentalista

Přesně taky sem zavislák postahovala jsem si potom všechny díly.Doufám že bude po prázkách pokračování. *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
        • Re: Re: Re: mentalista

Mě se zdá že ho zrušili proto že jsou prázdniny.Všichni lidé co se dívaly na mentalistu jsou v prdeli mno...tím myslím na dovolené...a až skončí prázdniny tak to zas začnou dávat *5* *14* *1* *15* *3* (Doufám):)
    • ajulina

Re: mentalista

jj..taky me sere ze uz nedava House...!!ae tohle je taky dobry serial :)
  • Simonnneeee!!!

terkatolarova: To s tebou souhlasim ! :D *14* *3*
  • apijenqa

NEEEJ patrick:o))

jůůj Patrick má dneees svátek =D !!!! HODNĚ ŠTĚĚĚSTÍ!!!! *14* *14* *14* *14*
  • To je super herec. Hlavně v Mentalistovi. Já mám ale radši Tima Kanga...Fajn film kterej je se Simonem je Něco nového. Na ten mrkněte, jestli máte Simona rádi a ještě ho neviděli.
  • galzra

Narozeniny

Všechno nej Simone a hodně štěstí při dalším natáčení, ať ti tvůj úsměv vydrží ještě dlouhá léta *3*
  • constancejones

Simon Baker Sexy Australian Actor je nejkrásnější herec a nepritažlivějsí muž na planetě. Je to nádherný Anděl s Blonďatými vlasy a nádhernými modrými očima & Zlatovláska. Jestli někdo dává že Simon Baker Sexy Australian Actor nelíbí tak ty lidé jsou hlupáci. Já vždycky dávám Simon Baker Sexy Australian Actor líbí. ❤️

• efronstar

Narozeniny

*14* At´ růže na cestu sypou se Ti,
    *14* at´ Tvá přání splní se Ti.
    *14* Vítr aby Ti vál do cesty štěstí,
    *14* abys dobře odbočil na rozcestí.
    *14* Aby jsi uměl lásku dát,
    *14* a říci větu:"MÁM TĚ RÁD"!!

*3* VŠECHNO NEJLEPŠÍ SIMONE!
    přeje Tvoje největší fanynka
  • Přeji vam všechno nejlepší narozeninám vašim 46 let at mate hodně štěstí a furt lasky a hodně zdraví vam přeji moc ste nejlepší herec na celím světě tak si to užíte vam posila eldoranda :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit