Přejít na výpis diskuzí

Simona Stašová

OSOBNOST 31.12.2006 
77 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vážená paní Simono,
    přávě jsem se vrátila z Vašeho divadelního představení Shirley Valentine v Jindřichově Hradci.Už dlouho jsem neviděla nic tak strhujícího a dojemně pravdivého.Celá léta Vás obdivuji a pokládám za obrovskou herečku.Jak se říká,jablko nepadá daleko od stromu.Opravdu skvělé představení,úžasný výkon.Doufám,že se Vám u nás líbilo a děkuji za krásný dárek k narozeninám,nejen své mamince,ale i Vám.K těm Vašim dodatečně jen to nejlepší a ještě mnoho takovýchto úspěchů.Vaše Gabriela
  • pani simono jste užásna herečka mám vás ráda dobře hrajete ted vám popřeju krásným 58narozkám krásne a veselé to oslavte
  • Dobrý den Simono, včera jsem navštívila divadelní představení Shierley Valentine, které se hrálo v Kladně. Byla jste úžasná. Předvedla jste něco neskutečného. Celé představení bylo nádherné. Děkuji vám za krásný zážitek. Renata z Kladna
  • Vážená paní Stašová, chtěla bych Vám poděkovat za herecký koncert s panem Viktorem Preisem v rozhlasové hře Filumena Marturano, vysílané 25.12.2011 na rozhlasové stanici Vltava, jedinečný výkon!!!
  • Dobrý den paní Simono,byla jsem na Vašem představení 3.10.v divadla ABC.Byla jste skvělá a já Vám děkuji za úžasný zážitek.S pozdravem Blanka Kovářová *4*
  • Vazena p. Simono chci vam jen řici že si vas moc a moc važim a mam vas moc rada v každe roli rada bych vas videla v divadle v Pardubicich přeji pevne zdravi at vam to jeste dlouho takhle krasne hraje zdravi vas Helena z Pard.
  • Jste super ženská

Dobrý den paní Simono. Již dávno jsem vám chtěla napsat a poděkovat za perfektní zážitek z divadelního představení na kterém jsem byla v červnu v Hradci Králové. Bylo to super. Po představení jsem si byla pro autogram, kde jsme spolu chvíli hovořily. Chtěla jsem Vám poděkovat, že jste mě podpořila a dala mě chuť do života. Jestli to budete číst, tak jsem po ozáření a je mě docela dobře. Jste super ženská a moc si Vás vážím. S pozdravem Vaše obdivovatelka Hana. Přeji hodně zdraví...
  • Re: Re: Re: Lidičky vzpamatujte se

Ano, vím o konkretnich osobách - osobnostech, které chodí občas na stránku osobnosti.cz. To je tvůj problém jestli tomu věříš, nebo ne. Opakuji -nechodí všichni, ale jsou, kteří chodí. Asi mají silnější, a trénovaný žaludek než si myslíš. (a vzpamatovat se nemám z čeho - já je sem neposílám) *5*
  • Re: Best of best!

Tak to si zase tak úplně nemyslím,ale je to dobrá herečka. *3*
  • Re: Re: Lidičky vzpamatujte se

Veroniko a ty o někom víš kdo by sem z celebrit se podíval na svou kritiku nebo chválu? Já ne a silně pochybuji,že by někdo z nich to chtěl číst. Veroniko,Veroniko,vzpamatuj se ty,pokud o nikom nevíš.
  • narozky

a jinak ti simono stašová přeju vše neeeejk narozkám..:) *4* *4*
  • no to vím!

já vím, že sem celebrity nechodí... ale jednou za čas si sem něco můžu napsat... i ze zábavy... *1* *1* *1* *1*
  • Re: Lidičky vzpamatujte se

Rozume, vzpamatuj se ty! Nechodí všichni (v tom máš pravdu), ale je jich hodně, kteří chodí. To vím zaručeně. *4*
  • Lidičky vzpamatujte se

Lidičky vzpamatujte se? Vy,co sem píšete přímo na adresu celebrit,si myslíte,že si to přečtou? Celebrity nechodí na tyto stránky.To vám nedochází? *3* *13* *9*
  • Paní herečka

*4* Dobrý den paní Simono.Včera jsem navštívila divadelní představení SHIERLEY VALENTINE u nás ve Veselí nad Moravou a hluboce před Vámi smekám za krásný výkon .Jste úžásná herečka a obdivuji Vás.Marie *3* *3* *3*
  • úžasná herečka

Milá paní Simonko,
    jste úžasná herečka. Jsem kamarádka p.Sáni Kuchřové a jsme Vaše velké obdivovatelky. Hodně štěstí a zdraví. Alena Hanzlová *14* *14* *14* *14*
    Také Vám mnohokrát děkuji za zaslané foto
  • Best of best!

Nejlepší herečka na jakou si svět mohl přát!Jakejkoli film,kde hrajete Vy,je už tím naprosto skvělej..Pro mě jste prostě herečka číslo 1!Přeju strašně moc úspěchů ať v divadle tak i v dalších filmech.. *4*
  • Paní Simono.....

Paní Simono jste jednička! Viděla jsem vás v různých filmech a seriálech a jste úžasná! *4*
  • vera170852

170852

Paní Simono, přeji Vám k Vašemu zítřejšímu jubileu hodně zdraví, štěstí a do dalších let moře překrásných rolí!!!
    Těším se opět na Váš divadelní koncert v představení: "Poslední ze žhavých milenců" 13.5.2010.
    Věra Bartoňová
  • Re: Uznání Vaši práce

Myslím,že paní Stašová je slušná a věřím,že není tak vulgární jako její matka a že by se tak nepředváděla na veřejnosti,jako její matka-viz Turecko,promenáda po balkoně a nabízení se.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit