Přejít na výpis diskuzí

Simona Stašová

OSOBNOST 31.12.2006 
74 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Paní Simono.....

Paní Simono jste jednička! Viděla jsem vás v různých filmech a seriálech a jste úžasná! *4*
  • vera170852

170852

Paní Simono, přeji Vám k Vašemu zítřejšímu jubileu hodně zdraví, štěstí a do dalších let moře překrásných rolí!!!
    Těším se opět na Váš divadelní koncert v představení: "Poslední ze žhavých milenců" 13.5.2010.
    Věra Bartoňová
  • Poklona

Vážená paní Simono, to že, ve filmech hrajete jako bůh, jsem věděla, ale dnes, na prknech divadla v Řeznické, jste byla skutečná bohyně. Váš herecký koncert s panem Víznerem mě chytil tak, že doteď nemůžu usnout. Odteď budu chodit do divadla s květinami ať už pro Vás nebo pro takové herce par excelance. Děkuji za skvělé zážitky s Vámi ať už v kině nebo v divadle.
  • Paní Herečka

Nedávno jsem viděla film Krev Zmizelého, mohu jen říci děkuji.Zahrála jste svou roli tak přesvědčivě,že jsem vás až nenáviděla.A v tom je ta vaše dokonalost. Hrajete opravdově, jstevelice silná osobnost. Ještě jednou děkuji.
  • díky

Zdravím paní Simonko, dnešním narozeninám vše NEJ!!! Děkuji za všechny ty představení!! Málo se tímto u mě změnilo. Jste prostě fantastická a moc si Vás vážím. *4* Hodně štěstí!
  • Best of best!

Nejlepší herečka na jakou si svět mohl přát!Jakejkoli film,kde hrajete Vy,je už tím naprosto skvělej..Pro mě jste prostě herečka číslo 1!Přeju strašně moc úspěchů ať v divadle tak i v dalších filmech.. *4*
    • Re: Best of best!

Tak to si zase tak úplně nemyslím,ale je to dobrá herečka. *3*
  • simona

tak simona stašová je taková zvláštní ženská ale je mrtě dobrá herečka!.... *4* *4* *4* *3*
  • vera170852

Poděkování p. Simoně

Paní Simono, ráda bych Vám ze srdce poděkovala za nádherný zážitek, který jsem zažila na Vašem včerejším (30.9.2009) představení Shirley Valentine. Byla jste opravdu ÚŽASNÁ! Děkuji Vám.
  • shirley valentine

Paní Simono, Vase vcerejsí představení v Prostejove/ 18.3.2009/ bylo úzasné. Byla jste výborná a perfektní.Díky za skvělý zážitek a k Vašim narozeninám mooooc zdraví a štěstí Hana z Prostějova
  • Velké poděkování :-)))

Milá paní Stašová, včera jsem byla u nás v divadle v Táboře na Shirley Valentine. Chtěla jsem Vám strašně moc poděkovat za excelentní zážitek, bylo to úžasný! Strhující výkon a strhující představení od začátku do konce. Myslím, že spousta žen chvilkama žila ve Vás, že se poznávala. Byla to jedinečná hra a Vy jste jí jedinečně zahrála. Moc moc děkuju, jste skvělá! Obdivuju Vás :-))) Lada Vobořilová, Tábor.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit