-
Paní herecka
Vázená paní Stasová, také já vám chci podekovat za vás herecký výkon v Románu pro zeny. Vzdycky sem vás mela ráda, ale ted jsem si vás uzívala v nekolika rovinách. V roli jste znovu ukázala jaká jste skvelá herecka, krásná zena se smyslem pro humor a urcite i dobrý clovek. Velice jsem se bavila pri pohledu na vás, protoze jsem vám verila vsechno a mela jsem z vás pocit, ze si roli opravdu uzíváte a to se prenáselo i na me. Moc dekuji panu rezisérovi, ze vás do role obsadil. Jste zena, kterou bych si dovedla predstavit jako svou pritelkyni. Preji vám mnoho krásných rolí, úspechy profesní i soukromé. Dekuji Fíbí -
Mám velmi ráda filmy s Vámi, miluji hlavně Vaše komediální role, hrajete jaksi s nadhledem nad věc, prostě nadčasově.A potom co jsem shlédla Krásný ztráty, ve kterých jste byla, jsem navíc zjistila že jste velmi milý, sympatický a moudrý člověk.Přeji mnoho úspěchů v osobním i profesním životě a pohodové vánoce.
-
Vojta Stáš
Ahoj, chtěl bych se zeptat na kontakt na Vojtu, nemáte ho někdo? *4* -
-
Re: Vojta Stáš
mam.ale nevim jestli by s toho byl dvakrát nadšenej...já s nim chodim na gympl *1* *15* *14* -
-
Re: Re: Vojta Stáš
*14* *14* *14* *3* *3* *3* *3*
-
-
-
Hezké prázdniny
Dobrý den, paní Simonko, přeji Vám hezkou dovolenou.Zastavte se na prodejně na kávu, dlouho jsme se neviděly. Ivana *5* -
skauti
Byla jste někdy členkou skautské organisace? Díky Miltner/Users/milos/Desktop/DOPIS NA BYVALE...http://img.osobnosti.cz/smiles/3.gif -
poděkování
Milá paní Simono,
včera jsem Vás viděla v Olomouci na představení Shirley Valentine. Jste skvělá herečka, byl to herecký koncert. Z Vašeho výkonu mě šel mráz po zádech. Doufám, že se Vám u nás dobře hrálo, protože tam byla perfektní atmosféra. Vše dobré Vám přeje Jana -
Římské noci
Vážená paní Stašová,mám moc ráda Vaše filmy i seriálové role,jste skvělá.Avšak Váš nádherný herecký koncert v Římských nocích,který jsem viděla ve čtvrtek 19.6.v Divadle v Řeznické mě naprosto uchvátil.Jste úžasná.Přeji Vám jen to nejlepší a mamince ať se brzy daří lépe.Mějte se moc hezky.Magda -
Pani herecka!!!!
Simono vzdy ste mi pripominali Meryl Streep!!!!Aj ted...Spusob vaseho herectvi je uplne stejny jak u ni....Jinak ste supr!!!! -
-
Re: Pani herecka!!!!
Dobrý den,jsme si s Vojtou podobní?Jsem jeho sestra a stále jsem ho nepoznala.www.libimseti.cz/Miki.nka aa .
Myslím si ,že nějaká podoba tam bude :-D .
P. Skřípalová *3*
-
-
uznání
Jako určitý typ herečky nehraje pani Stašová špatně. -
velká gratulace!
Milá paní Simono, jste moje hodně oblíbená herečka, jsem moc ráda, že jste dnes dostala cenu Thálie. Přijměte moji upřímnou gratulaci, jste jedna z těch, kteří si tuto cenu opravdu zaslouží. Věra z Náchoda *4*