-
poděkování
P.Stašová,jste výborná herečka a krásná žena. -
Obdiv
V pátek 9.5. jsem viděla hru Shirley Valentine,byla jste skvělá!)mimochodem skvěle napsané).Byl to naprosto úžasný zážitek,umocněn tím,že jsem seděla v první řadě.Moc Vám gratuluju a díky -
Drobečky z perníku
Milá paní Simono, včera jsme spolu prožily krásný večer. Vaše představení Drobečky z perníku mně úplně dostalo. Že jste výborná herečka, jsem věděla už dávno, ale že jste až TAK VÝBORNÁ, jsem netušila. Děkuju Vám a přeju fůru úspěchů - Vlasta -
Poděkování
Vážená paní Simono,
včera, 16.6.2008, jste hrála v Plzni ve hře Drobečky z perníku. Děkuji Vám za úžasný zážitek. Byla jsem dojatá i "uchechtaná". Ještě jsem nedostala u nás v Čechách odvahu tleskat v divadle ve stoje a volat bravo. Včera už jsem to téměř dokázala. Byla jste famózní.
Děkuji, Dája -
Simonka je najužasnejšia herečka a tak isto aj človek !! Neviem ako niekto može ny nu povedať krive slovo ! Mali by ste sa nad sebou zamyslieť ! To aka je ona sa neda ani opísať ! Je to neuveritelny človek !! Mam ju neuveritelne rada a vždy mať budem ! Takže keď budete tu písať nieaky vulgarizmi zamyslite sa nad sebou pretože asi nestekompletni ...Ďakujem Vám za všetko p. Stašová ! <333
-
-
možná na Slovensku !
-
-
Uznání Vaši práce
Jste dobrá,stejně jako Vaše matka,díky oběma za to co děláte. -
-
Re: Uznání Vaši práce
Myslím,že paní Stašová je slušná a věřím,že není tak vulgární jako její matka a že by se tak nepředváděla na veřejnosti,jako její matka-viz Turecko,promenáda po balkoně a nabízení se.
-
-
Dokonalá Simonka
Vaše herecké role jsou skvělé.Každý film, kde máte jakoukoliv roli ráda sleduji, hrozně se mi líbí jak hrajete v seriálu "Místo nahoře". A |Pelíšky super!!! Sympatická a příjemná herečka se vším všudy.Jen tak dál *3* *3* *3* *3* *3* -
no to vím!
já vím, že sem celebrity nechodí... ale jednou za čas si sem něco můžu napsat... i ze zábavy... *1* *1* *1* *1* -
narozky
a jinak ti simono stašová přeju vše neeeejk narozkám..:) *4* *4* -
Právě jsem přijela z Prahy z představení Drobečky z perníku. Úžasná role, Simonko bylo to vynikající. Ještě teď mě bolí břicho od smíchu. Jste jednička. Už se těším na Vaše další představení.