-
*14* *14* *14* *14* *14* *14* LASKA JEDINA *14* *14* *14* *14*
-
K Vašim dnešním narozeninám přejeme vše dobré, hlavně hodně spokojenosti a zdraví. Ať se Vám daří.
-
Vážená paní Simono,
přávě jsem se vrátila z Vašeho divadelního představení Shirley Valentine v Jindřichově Hradci.Už dlouho jsem neviděla nic tak strhujícího a dojemně pravdivého.Celá léta Vás obdivuji a pokládám za obrovskou herečku.Jak se říká,jablko nepadá daleko od stromu.Opravdu skvělé představení,úžasný výkon.Doufám,že se Vám u nás líbilo a děkuji za krásný dárek k narozeninám,nejen své mamince,ale i Vám.K těm Vašim dodatečně jen to nejlepší a ještě mnoho takovýchto úspěchů.Vaše Gabriela -
Vážená paní Stašová, chtěla bych Vám poděkovat za herecký koncert s panem Viktorem Preisem v rozhlasové hře Filumena Marturano, vysílané 25.12.2011 na rozhlasové stanici Vltava, jedinečný výkon!!!
-
paní Simonce moc děkuji za krásné role ve filmu v televizi a za báječný dokument neobyčejné životy.přeji ji hodně zdraví a krásné práce nejmín ještě na 40 let.Upřimná gratulace k ceně týtý za nejoblíbenější herečku.právem si ji zasloužíte s uctou Petra Jiřa Hodonín
-
Dobrý den Simono, včera jsem navštívila divadelní představení Shierley Valentine, které se hrálo v Kladně. Byla jste úžasná. Předvedla jste něco neskutečného. Celé představení bylo nádherné. Děkuji vám za krásný zážitek. Renata z Kladna
-
Hodně gratuluji za cenu v Soulu.Byla jste úžasná.Přeji hodně krásných rolí a k tomu potřebujete zdravíčko,které vám přeji.