-
Měla by jít do důchodu jako Jiřina Bohdalová.
-
-
-
pozdrav mamince
Vážená paní Stašová,
chtěla bych Vaším prostřednictvím popřát Vaší mamince, aby se rychle uzdravila a vzkázat jí, aby se netrápila činem jedince, který rozhodně nemá podporu veřejnosti. Považuji celou kauzu za velice trestuhodnou a člověk, který se na ni aktivně podílel má nějaký vnitřní problém a tímto nevybíravým způsobem si ho řeší. Většina slušných lidí Vám drží palce! Marcela Š.(44 let) -
Vážená paní Simonko, chtěla bych Vás poprosit, jestli by jste mi mohla napsat Váš mail na 001.marie@seznam.cz. Předem moc děkuji *4* -
Dobrý den paní Simono,byla jsem na Vašem představení 3.10.v divadla ABC.Byla jste skvělá a já Vám děkuji za úžasný zážitek.S pozdravem Blanka Kovářová *4*
-
Simona Stašova je druhořadá herečka.Není to žádná Liv Ulman!
-
Dobrý deň Madame Stašová,
v sobotu so Vás videla hrať 1.x na živo,famózne vystúpenie. Určite sa prídem pozrieť na ďalšie Vaše vystúpenia. Ďakujem za autogram - ste skutočná a pre mňa ste česká Meryl Streep a máte hodnotu Oscara! -
Lidičky vzpamatujte se
Lidičky vzpamatujte se? Vy,co sem píšete přímo na adresu celebrit,si myslíte,že si to přečtou? Celebrity nechodí na tyto stránky.To vám nedochází? *3* *13* *9* -
-
Re: Lidičky vzpamatujte se
Rozume, vzpamatuj se ty! Nechodí všichni (v tom máš pravdu), ale je jich hodně, kteří chodí. To vím zaručeně. *4* -
-
Re: Re: Lidičky vzpamatujte se
Veroniko a ty o někom víš kdo by sem z celebrit se podíval na svou kritiku nebo chválu? Já ne a silně pochybuji,že by někdo z nich to chtěl číst. Veroniko,Veroniko,vzpamatuj se ty,pokud o nikom nevíš. -
-
Re: Re: Re: Lidičky vzpamatujte se
Ano, vím o konkretnich osobách - osobnostech, které chodí občas na stránku osobnosti.cz. To je tvůj problém jestli tomu věříš, nebo ne. Opakuji -nechodí všichni, ale jsou, kteří chodí. Asi mají silnější, a trénovaný žaludek než si myslíš. (a vzpamatovat se nemám z čeho - já je sem neposílám) *5* -
-
Ale máš se z čeho vzpamatovávat, Veroniko, Veroniko. Napiš tedy konkrétně,kdo sem z celebrit chodí a čte si na svoji osobu kritiku či chválu. Možná jsi ty také nějaká celebrita a píšeš třeba o sobě,ale pak by jsi byla snad jediná.
-
-
-
-
-
Vše nejlepší k svátku.