Přejít na výpis diskuzí

Simona Stašová

OSOBNOST 31.12.2006 
77 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Sábo, jsi nejlepší!
  • Paní herečka

*4* Dobrý den paní Simono.Včera jsem navštívila divadelní představení SHIERLEY VALENTINE u nás ve Veselí nad Moravou a hluboce před Vámi smekám za krásný výkon .Jste úžásná herečka a obdivuji Vás.Marie *3* *3* *3*
  • Dobrý den paní Simono, děkuji Vám za nezapomenutelný herecký koncert při včerejším představení Shirley Valentine v Náchodě. Jste úžasná a moc Vás obdivuji.
  • Dobrý den paní Stašová,
    děkuji moc za včerejší(15.4.2012)představení Shirley Valentine v Divadle Bolka Polívky-byla jste úžasná-jste nejen vtipná,ale dokážete i vehnat slzu do očí....Děkuji za vaše umění-Bravo!!! simona Mandíková-Brno
  • Jablko nepadlo ani kousíček od stromu, stejně úžasná herečka jako její matka Jiřina Bohdalová. Viděla jsem v TV nějaký medailonek o Simoně Stašové a tak krásně mluvila o J. B., až z toho mrazilo. Je vidět, že ty dvě mají úžasný vztah.
  • pani simono jste užásna herečka mám vás ráda dobře hrajete ted vám popřeju krásným 58narozkám krásne a veselé to oslavte
  • Vazena p. Simono chci vam jen řici že si vas moc a moc važim a mam vas moc rada v každe roli rada bych vas videla v divadle v Pardubicich přeji pevne zdravi at vam to jeste dlouho takhle krasne hraje zdravi vas Helena z Pard.
  • Vaše včerejší představení v divadle ABC bylo excelentní. Díky za Shirley Valentine. Jste úžasná žena, která dovede udělat ze všedního večera svátek.
    Zdravím vás a přeji plno krásných rolí.
  • Jste super ženská

Dobrý den paní Simono. Již dávno jsem vám chtěla napsat a poděkovat za perfektní zážitek z divadelního představení na kterém jsem byla v červnu v Hradci Králové. Bylo to super. Po představení jsem si byla pro autogram, kde jsme spolu chvíli hovořily. Chtěla jsem Vám poděkovat, že jste mě podpořila a dala mě chuť do života. Jestli to budete číst, tak jsem po ozáření a je mě docela dobře. Jste super ženská a moc si Vás vážím. S pozdravem Vaše obdivovatelka Hana. Přeji hodně zdraví...
  • Obdivuji herečku Simonu Stašovou, je vynikající a všechny role zahraje perfektně. Je velmi těžké posoudit, kdo je lepší zda ona nebo její matka Jiřina BohdaLOVÁ. mÁ DOBRÉ SRDCE, KDYŽ SE CHCE POSTARAT O SVÉHO TATÍNKA.
    Přejí jí hodně zdraví, a aby zůstala pořád tak pozitivní.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit