-
Paní Simono.....
Paní Simono jste jednička! Viděla jsem vás v různých filmech a seriálech a jste úžasná! *4* -
170852
Paní Simono, přeji Vám k Vašemu zítřejšímu jubileu hodně zdraví, štěstí a do dalších let moře překrásných rolí!!!
Těším se opět na Váš divadelní koncert v představení: "Poslední ze žhavých milenců" 13.5.2010.
Věra Bartoňová -
Poklona
Vážená paní Simono, to že, ve filmech hrajete jako bůh, jsem věděla, ale dnes, na prknech divadla v Řeznické, jste byla skutečná bohyně. Váš herecký koncert s panem Víznerem mě chytil tak, že doteď nemůžu usnout. Odteď budu chodit do divadla s květinami ať už pro Vás nebo pro takové herce par excelance. Děkuji za skvělé zážitky s Vámi ať už v kině nebo v divadle. -
Paní Herečka
Nedávno jsem viděla film Krev Zmizelého, mohu jen říci děkuji.Zahrála jste svou roli tak přesvědčivě,že jsem vás až nenáviděla.A v tom je ta vaše dokonalost. Hrajete opravdově, jstevelice silná osobnost. Ještě jednou děkuji. -
díky
Zdravím paní Simonko, dnešním narozeninám vše NEJ!!! Děkuji za všechny ty představení!! Málo se tímto u mě změnilo. Jste prostě fantastická a moc si Vás vážím. *4* Hodně štěstí! -
Best of best!
Nejlepší herečka na jakou si svět mohl přát!Jakejkoli film,kde hrajete Vy,je už tím naprosto skvělej..Pro mě jste prostě herečka číslo 1!Přeju strašně moc úspěchů ať v divadle tak i v dalších filmech.. *4* -
-
Re: Best of best!
Tak to si zase tak úplně nemyslím,ale je to dobrá herečka. *3*
-
-
simona
tak simona stašová je taková zvláštní ženská ale je mrtě dobrá herečka!.... *4* *4* *4* *3* -
Poděkování p. Simoně
Paní Simono, ráda bych Vám ze srdce poděkovala za nádherný zážitek, který jsem zažila na Vašem včerejším (30.9.2009) představení Shirley Valentine. Byla jste opravdu ÚŽASNÁ! Děkuji Vám. -
shirley valentine
Paní Simono, Vase vcerejsí představení v Prostejove/ 18.3.2009/ bylo úzasné. Byla jste výborná a perfektní.Díky za skvělý zážitek a k Vašim narozeninám mooooc zdraví a štěstí Hana z Prostějova -
Velké poděkování :-)))
Milá paní Stašová, včera jsem byla u nás v divadle v Táboře na Shirley Valentine. Chtěla jsem Vám strašně moc poděkovat za excelentní zážitek, bylo to úžasný! Strhující výkon a strhující představení od začátku do konce. Myslím, že spousta žen chvilkama žila ve Vás, že se poznávala. Byla to jedinečná hra a Vy jste jí jedinečně zahrála. Moc moc děkuju, jste skvělá! Obdivuju Vás :-))) Lada Vobořilová, Tábor.