-
Dvě CD
Prodámm dvě orig. CD v prvním vydání u Chrysalis - UK: LION AND THE COBRA + I DO NOT WANT I HAVENT GOT, ceny dohodou, 100% stav. -
Ona je fakt dobrá - nádhernej a jedinečnej hlas a originalita a trocha rebelie.
-
je skvělá!!!
-
Ano je úžasná, vlastně až letos jsem ji pořádně objevila. A jsem přímo nadšená a poslouchám, poslouchám a dojímá mě ! Nádherná, krásná žena, zasluhuje obdiv. A vše co se kolem ní děje, to jak přibrala na váze, jaké má deprese a potíže přejde, držím palce.
-
Pokaždý když slyšim její Nothing compares 2 U, tak je mi jasný, že na tuhle zpěvačku jen tak nezapomenu. Sinead je totiž božská. Její hlas, texty a videoklipy, všechno tohle se mnou něco dělá.
-
Je superrrrrrrrr :-)
-
je sqvelá
Její hlas je něčím zvláštní ale nevim čím- je takovy vlídný,plný lásky a ja nevim jaky. pri jejich pisničkach se vyborne relaxuje a vzpomíná.vždycky když si pisu denik tak si ji pustim - bez ní to proste neni ono...................akorat jeji vizaž se mi moc nelibi,ale to neni pri hudbe nic dulezityho..:)) -
-
Re: je sqvelá
Má naprosto úžasný hlas, v tom se jí těžko kdo kdy může vyrovnat... *3*
-
-
Sinead je avesome jeji hlas pohladi na dusi jsem rada ze se vratila k hudbe mohla by prijet opet do Cech je fakt dobra §§§ HEZKE VANOCE §§§
-
Nejlepší a nejhezčí zpěvačka,jakou jsem slyšela...kdybych jí potkala,hned bych jí sbalila :)
-
Pokud Bůh vymyslel něco lepšího, než je irská hudba, tak si to nechal pro sebe. Sinéad je jedinečná....