-
Martino ti si blbec ne blbečka sama si děsně namyšlena a nejsou 2 martiny ale jedna jenom se bojiš.ti jedna namyšlena ani nechtěj vedět co chci řict
-
Je nádherná užasná a je modelka i když toho kevina neznám souhlasím sním a tobě violetto řikám zmlkni komu se to líbí až dáa lajik nebo smajlíka nebo to se mi líbí :-) :-) :-) :-) :-) :-)
-
Není namyšlená , je to modelka já jsem viděla na you tube její sestřich a je bombá vijoletto tak si nedělej srandu nebo ji závidíš že ona je herečka a modelka a ty ne
-
Skai není modelka ale je herečka v Jessie jenom ani nehraje v sexy 40 to
ti nevěřím lhářko prolhaná -
měla už kluka ?
-
Skai je moje nejlepší kamoska z dovolené.
-
muze byt decka modelka jako Peyton List ne?????????????????????????? *1* *2* *15* *3* *14* *4* *5* *6* *7* *8* *9* *13* *10* *11* *12* *16*
-
Je krásná,mladá a talentovaná sice bych jí tipla míň let ale to neva no..Možná se proslavila reklamou na náplasti a ty co říkají že je hnusná jí jenom záviďej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *4* *9* *10* *16* *12* *1*
-
máš naprostou pravdu!
taky si myslim že jí neuvěří ani ten největší blb na celym světě že chodí s cameronem. *16* -
hele modelky nejsou jenom dospělý *10*
-
ty se jmenuješ stejně jako já *1*
-
máš pravdu.
a navíc někdo tam o ní napsal že je (je to sprostý)
a navíc zuri tam nepsala.
psal tam o ní někdo jinej.
souhlasim s tebou roky *3* -
nemůžeš o ní něco takovýho říct!!!
vždyť jí ani neznáš osobně! *16* PGK -
Máš pravdu miluju tě Violetto!!!
-
No je roztomilá ale není modelka ona si to vymyslela aby jí lidi záviděli je namyšlená a vypadá jao léčba tedy i to ale ze všeho nejvíc je to kurv.
-
je roztomilá ale je mi divný že jí je 11
-
Skai není modelka!Je jen herečka....A kariéru začala tím,že hrála v reklamě na náplasti!
-
prosim te ty ses nesmyslna
-
Jsem jiná Martina vlastně Izabelka444. NECHTE Martu na pokoji tak ji nemá ráda. no a vy taky někoho nemáte rádi. Je odvážná že to napsala a vy pitomci jdete za cameronem boycem jak říkáte že je nádhernej sbohem *16* . Marti kdyby otravovali napiš mej se pa pa. Ps jsi dobrá
-
Už 10 ročný to robia. Mala by si vidieť- 10 ročný už fajčia