-
ne je ji 35
-
Ne ne je jí 11 let ty blbe
-
jsi moc roztomilá a dobrá herečka *2* někdy napiš
-
s tum 135, je dost stary udaj, nkto to neopravuje uz aspon rok a pol
-
Ja to nepísala. Mám segru menom Maria. Zmenila som heslo ale som mi ho zis´tila a ver mi ja by som to nikdy Na Zuri a na Debby nenapísal
-
Je jí DESET ty blbe
-
Všechno nejlepší. Trochu později, ale to nevadí
-
Já v 11 měla 159 :D
Teď jsem se naštěstí zastavila na 170
Ale ten Ravi, co s ní hraje v Jessie, je narozený přesně stejně jako já a má jen 133 :D
Njn, američani jsou strašně malí :D -
ale nechápu jak někdo může mít v 11 letech 135 cm :D já mam 145 cm a je mi taky 11 :D
-
mě je taky dneska 11 :D a jinak vše nej ;)
-
Všechno najlepší! Vubec nevizerá na 11 let *4*
-
Všechno nejlepší Skai :D
-
Ehmmm... neušlo ti jen tak náhodou, že Demi je 20 a Skai je 10?? To tam ten rozdíl nevidíš, neumíš počítat nebo jenom závidíš? Podle mě se Skai vůbec nemusí schovávat za Debby(hraje líp, než ona). Navíc by Skai nebyla jen obyčejná holka, protože ona má talent, který ty boužel postrádáš. A to, že chodíš s Cameronem, ti tady fakt nikdo neuvěří.
PS: nejsi trochu zatížená/ujetá na Jessie? Holka, vypadni ven, jdi se bavit s kamarádkou. Tim, že budeš hejtovat Skai toho moc nezažiješ:D -
bože ALYSA!!!! podle tebe je všechno blbý nebo namyšlený..
vážně když takhle dokonale píšeš..komentáře..dobře ale jediný co zatim vidim jsou od tebe komentáře...hnusný :P kromě Camerona Boyce! že s nim chodíš......tak kdo ti to bude věřit!!?!? sorry..ale ....dobře napsala si že "podle tebe" je Skai namyšlená modelka z Jessie!..třeba podle mě neni! ale..."podle tebe"...u Debby Ryan si napsala že je zas namyšlená herečka... což si myslim že neni pravda! :P :D nech toho! -
to neni pravda
-
Podľa mňa je len namyšlná modelka z Jessie
-
Zuri je pii...... a namyslená modelka. Co robila s každým
-
Zuri je mala krava, keby ju DEBBY RYAN nevytiahla na vrchol tancovala by v striptíz bara doteraz.Ano je to pravda. Na nete to píšu. Skai je nádherná v moje SEXY RITI
-
Ona je škaredá. DEMI LOVATO je krajšia.
Skai je obyčajné dievča.keby ju Debby Ryan nvytiahla na vrchol bola by len SKAI JACKSON čierna -
Súhlas. Presne, ona je nechcem povedať čo