-
Jej oco je michael jackson <:
-
-
Jej otec je Jacob Jackson a jej matka je Kiya Cole!
-
A na to jste přišli jako kde?
-
-
Není namyšlená , je to modelka já jsem viděla na you tube její sestřich a je bombá vijoletto tak si nedělej srandu nebo ji závidíš že ona je herečka a modelka a ty ne
-
Sem 10.3.2002 a mám 177cm... A je mi 12let
-
-
KECÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁŠ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
-
Ne nekecá renato! Me je 11 a mam 164 cm a moje kamoska stejne stara ma skoro 170!
-
-
-
ahoj jsem nikola je mi 13 let a měřím 142cm a moji bff měří 139cm nebo 138 cm tak *4* *4* *15*
-
co si o sebě myslí ALYSA
´je nádherná protože ja malá -
-
Zuri je mala krava, keby ju DEBBY RYAN nevytiahla na vrchol tancovala by v striptíz bara doteraz.Ano je to pravda. Na nete to píšu. Skai je nádherná v moje SEXY RITI
-
-
ty kra.a sprosta vsetko co pisu na nete neni pravda !!! *16*
-
-
Ona je škaredá. DEMI LOVATO je krajšia.
Skai je obyčajné dievča.keby ju Debby Ryan nvytiahla na vrchol bola by len SKAI JACKSON čierna -
-
vis je to i jeji zásluha kdyby neumela hrat tak by to i tak nebyla obycejna holka každý sme necim vyjmecni
-
Ehmmm... neušlo ti jen tak náhodou, že Demi je 20 a Skai je 10?? To tam ten rozdíl nevidíš, neumíš počítat nebo jenom závidíš? Podle mě se Skai vůbec nemusí schovávat za Debby(hraje líp, než ona). Navíc by Skai nebyla jen obyčejná holka, protože ona má talent, který ty boužel postrádáš. A to, že chodíš s Cameronem, ti tady fakt nikdo neuvěří.
PS: nejsi trochu zatížená/ujetá na Jessie? Holka, vypadni ven, jdi se bavit s kamarádkou. Tim, že budeš hejtovat Skai toho moc nezažiješ:D
-
-
-
Ahoj jmenují se Magda je mi 8let a jsem 156cm vysoká nechápu jak může být skal tak malá když ji je 12
-
-
To asi těžko!! Ty nemůžeš mít 156cm!!!! LHÁŘKO!!
-
-
No tak dobře není mi 8 , jen si chci psát.PROMIŇTE LIDI!!!!!! :(
-
-
-
PROSÍM pištesi někdo se mnou
-
-
si divná
*16* -
-
To říká tabpravá
-
-
-
Víte. Kolik. Je. Skai. Jackson. 15. Let
-
Je pekná a yahrala si v mnoho filmoch, tak prečo ju súdite podľa toho ako vzyerá? *8* Musí bzť dobrá nie *14* Ale každý má svoj nnáyor nie? *7*
-
Je mi to líto že jsem vám lhala.Tak ještě jednou pardon