-
Podľa mňa je len namyšlná modelka z Jessie
-
-
bože ALYSA!!!! podle tebe je všechno blbý nebo namyšlený..
vážně když takhle dokonale píšeš..komentáře..dobře ale jediný co zatim vidim jsou od tebe komentáře...hnusný :P kromě Camerona Boyce! že s nim chodíš......tak kdo ti to bude věřit!!?!? sorry..ale ....dobře napsala si že "podle tebe" je Skai namyšlená modelka z Jessie!..třeba podle mě neni! ale..."podle tebe"...u Debby Ryan si napsala že je zas namyšlená herečka... což si myslim že neni pravda! :P :D nech toho! -
-
máš naprostou pravdu!
taky si myslim že jí neuvěří ani ten největší blb na celym světě že chodí s cameronem. *16* -
Ja to nepísala. Mám segru menom Maria. Zmenila som heslo ale som mi ho zis´tila a ver mi ja by som to nikdy Na Zuri a na Debby nenapísal
-
-
No jasně
-
-
-
to neni pravda
-
-
ja jsem zila v Anglicku umim Anglicku rec nasla som si telefonne cislo na skai a volala jej najsamprv nezdvihala ale potom na druhi den mi zavola zistila jsem ze tet je na prázdninách v londone V(Londine) tam jsem bivala isli sme tam kouknut se na nas bit v ktorom sme pred rokom zili najsamprv som nevedela kde je lebo je to obrovske mesto ptom som videla limuzinu a policajtov zistila som ze ma skia VIP salon v obroooovskom stadione potom som jej isla povedat ze to ja jsem ji volala tak sme mluvili a su samozrejme anglicki a su s nas KAMOSKY asi mi nebudete verit noo kto mi veri napiste suhlasim a cislo na skai mamahoj
-
ahoj v tom predchodzom komentari som lhala klamala sorri ze som bola so skai a toto vsedko prepacte no..... niekto napisal ze sa narodil taki isti den ako skai aj ked tomu velmi neverim kto mi prepaci nak napiste suhlasim alebo to je like neviem kto mi neprepaci tak napiste nesuhlasim alebo Dislike *13* ale kto mi neprepsci ze som klamala ze poznam Skai Jackson tak su velmi zli tak dakujem tak
ahooj -
-
A v ten istý deň sa narodilo véééééľmi veľa detí, takže ver. :)
-
-
ja mam 10rokov a mam 148cm a 37kg
-
ahoj skay si opravdu super holka a heska a taky hraješ v jessi a si můj idol a mam asi přes 30 plakatu o to bě a mam tě moc rada *14* *14* *14*
-
muze byt decka modelka jako Peyton List ne?????????????????????????? *1* *2* *15* *3* *14* *4* *5* *6* *7* *8* *9* *13* *10* *11* *12* *16*
-
a mam meno kamoska skai to ties neni pravda tak znovu tak ahoooj *1* *2* *15* *3* *14* *4* *5* *6* *7* *8* *9* *10* *11* *12* *16*
-
ona vyzera na nejakych max 8 a nie 11! sak ja mam 13 a vyzeram ooooovela vacsia v Jessie som myslela ze ma dajakych cca 7! *8*
-
-
ty se jmenuješ stejně jako já *1*
-
-
Holky me bude v zari 12 let a merim 161 centimetru.
-
já jsem o 2 dny starší jak skai, není to super? mam taky hnědý oči a je stejnej rok narození jako já až na to , že jsem o 10cm vetší