Přejít na výpis diskuzí

Skai Jackson

OSOBNOST 23.11.2012 
153 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Skai je moje nejlepší kamoska z dovolené.
    • měla už kluka ?
  • *16* vi ste ale HLUPACIKOVIA *11* pisete ceski Skai si super holka a tak dalej... mislite si ze prave vam cechom bi mala rozumiet ona ani nevie co je cesko a slovensko *1* takze si zbitocne pisete ze ahoj skai a vsetko mozne ona vam nerozumie!!!!!!!!!! ked tak piste ANGLICK *2*
    PS ja som krasna modelka ako skai jackson a budem herecka ha ha ha a vi nieeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    prepacte za posmievanie ale herecka naozaj budem 99percent alebo 100protak aaaaahooooojjj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *14* *3* *4* *5* *6* *15* *2* *1* *16* *12* *11* *10* *8* *9*
    • Pre Boha, koľko máš rokov? Napíšeš sem tisíc komentárov a odpovedáš sama sebe, určite ti to nikto nezblafol, aj keď je veľká pravdepodobnosť, že som to čítala možno iba ja... A neviem, prečo píšeš raz po slovensky a raz po česky a vymýšľaš si blbosti, nemáš čo robiť?
      Inak nauč sa písať gramaticky správne prosím ťa(strašne to reže oči), lebo keď budeš aj modelka aj herečka...tak keď budeš tupá a nebudeš vedieť písať poriadne a budeš si vymýšľať, tak to ďaleko nedotiahneš moja vieš? Ale podľa mňa si klamala aj v tom, pretože si myslím, že môžeš byť nie veľmi pekná, ktorá sa nudí a vymýšľa blbosti...
      Inak načo to robíš? Tí čo tu píšu, tak nech píšu, oni vedia, že to nikto nečíta(ako o tých ktorým píšu tak to oni nečítajú)ale aspoň si spomenú na tých ľudí, to sa cení. :)

Takže prosím ťa nerob blbosti, namiesto toho aby si si tu pri PS ničila inteligenciu, ktorej neviem koľko máš keď vymýšľaš takého blbosti tak sa choď poučiť. Ale možno toto bola príprava na tvoju hereckú kariéru? Je tak?
      Tak radšej trénuj na plyšových hračkách...:) a predpokladám, že musíš byť pod tretiu triedu, keďže v každom vybranom slove asi máš chybu!
      PS:je možné, že si vážne nejako psychicky chorá, keď takto píšeš a keď je tak, tak prepáč, viem, že za to nemôžeš, tak potom tu kľudne píš Ďalej a prajem ti aby si sa vyliečila. :) Pekný dník. :)
  • ale nechápu jak někdo může mít v 11 letech 135 cm :D já mam 145 cm a je mi taky 11 :D
    • Já v 11 měla 159 :D
      Teď jsem se naštěstí zastavila na 170
      Ale ten Ravi, co s ní hraje v Jessie, je narozený přesně stejně jako já a má jen 133 :D
      Njn, američani jsou strašně malí :D
      • Ja mám 11 a mám 164
        Naozaj tí američania sú naozaj malí *4*
      • tak je člověk prostě malej tak se narodi a neuděla s tim nic. spouta věci se da ne životě změnit ale většinou chceme změnit ty věci které nejdou
      • mě je taky 11 a mám 168cm :/ :D
  • Je to anorektička
  • To je super že Michal Jackon je je otec
    • její otec není michael jackson jeji otectotizjeste zije vis *3* *3* *3*
  • Je to len malé,osoplene,špinavé,škarede,rozmaznlene malé decko. je to len namyslená modelka
    • Ty seš pí*a jenom na ni žárlíš protože je hezčí a uspěšmátak se podívej do zrcadla na sebe a pak uvidíš že škaredé a osoplené děcko si ty
    • TO teda neni!
      • TO teda je
  • No je roztomilá ale není modelka ona si to vymyslela aby jí lidi záviděli je namyšlená a vypadá jao léčba tedy i to ale ze všeho nejvíc je to kurv.
    • Radši nemel skai se aspoň nevydává za violettu a má svůj vlastní úspěch takže drž hubu ty kur v. a pí*a
    • nemůžeš o ní něco takovýho říct!!!
      vždyť jí ani neznáš osobně! *16* PGK
    • Máš pravdu miluju tě Violetto!!!
      • Ty jsi taky upně blbá vždyť to není opravdová Violetta(martina stoessel)
  • Nevite nekdo kdo jsou jeji rodice?
    • Detto. :D
    • Nie ale daj si do googlu Skai Jackson familz tam ti ukáže obráykz *15*
  • mne je 10 let a mám 144cm
  • Ona měří 140 cm a to jí je 12?! 140 totiž měřím já a v srpnu mi bude 11!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit