-
jen tak
snoop doogg je muj nej zpevak!! -
miluju ho
Miluju ho....je krasne a roztomilej..proste Snoopi :o) -
snoop
milášek............. :) -
borec
je to negr rapuju doře!!!!!!! -
Muj názor ;)
Já si hlavně myslim že Calvin se liší. Že prostě má svoje charisma, svuj styl, svý prusery... Herec je děsnej jeho hudbu taky nemusim, ale žeru jeho. Je prostě roztomilej a vyzařuje z něj taková nějaká pozitivní energie ;) Stačilo se podívat jak s nim točili klip a hned sem měla lepší náladu. A má krásý ruce :) -
snoop dogg
-
Snoop Dogg NIGGAZ
-
Snoop Doog Nigaz
-
Snoop
SNOOP je hvězda celýho showbyznisu a myslim, že kdo chce bejt raper, tak ať si dojde za snoopim!!! -
Snoopy Dogg je úžasnej!!!!Má styl a skvělou hudbu.
-
Snoop dogg je dobrej ale ja spíš žeru jiný rapový pecky
-
!!!!!!!Snoopy zmiz!!!!!!!
doufám, že snoopy a jeho komerční kámoši brzo zmizí ze scény protože tohle není hip-hop jestli chcete hip-hop tak si poslechněte moob depp nebo wutang clan. Ten jeho R&B styl se nedá poslouchat a chce se mi z toho zvracet. -
jeho rep je celej muj život
Snoop Dogg je pro mě kral a buh hip hopove sceny a moc by se my líbilo kdybi zazpíval neco z the game a jeho Drop it like its hot tak ta fakt nemá chybu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
no teda nej. raper na celem svete to teda neni ale uplne spatnej neni
-
můj favorit je Snoop Dogg
Snoop Dogg je nejlepší raper co znám a je celebrita mého života. -
je to proste master stejne jako 2pac a dr.dre songy jako the next episode by se dali poslouchat porad dokola
-
PROSTĚ A JASNĚ JE TEN NEJLEPŠÍ NA SVĚTĚ!!!!!!!!!!!!
-
Snoop
Snoop je ten nejskvelejsi raper na celym svete a kdo rika, ze ne, mel by se jit bodnout.Je fakt sladkej a na neho nikdo nema.Kam se hrabe Usher nebo Ja Rule. Snoop Dogg je proste BUH!!! -
snoop dogg je bůh
-
Pan velky
Big Snoop Dogg je s 2Pacom apsolutna rapova spica! Som rad, ze mam co pocuvat!:)