-
je to proste master stejne jako 2pac a dr.dre songy jako the next episode by se dali poslouchat porad dokola
-
On je prostě dokonalej << :* *14*
-
Snoop Doog Nigaz
-
borec
je to negr rapuju doře!!!!!!! -
Snoop Doggy Dogg
No písničky ujdou(super je Drop it like is hot a Signs)a moc dobře zahrál roli Medvídka Huggyho ve Starskym a Hutchovi...!!! -
mya
Karin,tak to máš dobré,že tě chce 17 letý kluk mě chce taky jeden kluk ale já ho nechci ,protože je mladší než já *14* *3* -
iriz
cus co noveho ja dost ale nebavi me to psat tak zacneme dneska ve skole mi jsme meli jednoho ucitele co ho nic nezajima a on mel vystrcenou prdel a ja s kamaradkou jsme se dohodli bud ona nebo ja a ja s perem mu do prdele ale presne do vnitr sranda ne a on zustanes po skole a ja ale ja jsem nic neudelala a on jo udelala sahla si mi na prdel uplne na hlas a ja ale ja jsem nechtela ze jsem ukazovala na jednoho kluka a do neho nechtic ja jsem se tak smala ze se malem moje kamaradka pochcala a dal ti mozna napisu kiss kiss -
keisha
cus konecne pisu moc veci se stalo az se mi chce brecet pocitac nemame zapnuty mi si pro tebe prijedem za 2 roky a budes tady snama moje mama rikala ze muzes prijit ale jak mi tam prijedem tak ty uz pujdes snama uz bydlime v cardiffu zrovna jsem ve skole cus -
Karin
Ahoj Karin jsi tam? *9* -
miluju te lasko