-
mya
ahojky karčo tak co novýho jak budeš moct tak napiš já toho mám taky moc na pokec uz se těším až přijedete i když to bude asi za dlouho *4* -
irix
-
mya
cus uz dlouho jsme si nepsali vit nevim kdy presne prijedem ale pochybuju na jare ja uz tam chci byt v cechach ja uz nechci byt v anglii uz me to nebavi mela jsem noveho kluka on byl super ale dala jsem mu kopacky ja ani nevim proc me uz lezl na nervy ale iplne je krasny cauky nechame to na potom cus -
-
Re: mya
AŽ PŘIJEDETE TAK MI MUSIS VSECHNO POVEDET *4*
-
-
dogg
snoop je king!!!! *14* plostě hip hop dont stop -
style
prijet do benesova nad plocnici si kral -
yeeaaahhh
Yeah, this is cool
smoky smok ganja and full
Snoop doggy dogg je vrchol pimpu a elegance. Hodně, skoro každý boží den
kouřím trávu abych pochopil jak se Snoop v 19 cítil. Pochopil sem, užívat si, hulit si a mít nejlepší hadry a buchty ve vaší čtvrti, okrsku, sídlišti nebo městě jinak je to všechno na hovno a můžeš si leda tak ubalit jointa. And this is doggy dogg style teorie. A proto to hulím a ještě k tomu si hodně hledím na to v čem du ven....rozhodně žádný vietnamec.......zkuste new yorker, g-unit, rocawear, new era, nike raw blue.
Steaky yeaky eaky *13* *13* *13* -
Hey ty P!tcho
4EVER!!! *14* -
Adresa
Ahojky..máte prosím vás někdo adresu Snoop Dogga???jestli jo,tak mi pls napiště vzkaz..děkuju moc.. -
Bordel
Jasne, ze mam adresu tohto individua. Tento omyl prirody byva v Boise pod Mostom, 114. krabica nalavo. Krasne byvanie. Ma byvanie mojich snov -
-
Re: Bordel
dit je drsnej :D
-
-
kOncík =c*
*jeho kOncík..fakt krutej ;)sice před skoro 3 rokama...ale nezapomenutelnej* =c*