Přejít na výpis diskuzí

Snoop Dogg

OSOBNOST 31.12.2006 
123 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • mya

ahojky karčo tak co novýho jak budeš moct tak napiš já toho mám taky moc na pokec uz se těším až přijedete i když to bude asi za dlouho *4*
  • irix

• mya

cus uz dlouho jsme si nepsali vit nevim kdy presne prijedem ale pochybuju na jare ja uz tam chci byt v cechach ja uz nechci byt v anglii uz me to nebavi mela jsem noveho kluka on byl super ale dala jsem mu kopacky ja ani nevim proc me uz lezl na nervy ale iplne je krasny cauky nechame to na potom cus
    • Re: mya

AŽ PŘIJEDETE TAK MI MUSIS VSECHNO POVEDET *4*
  • dogg

snoop je king!!!! *14* plostě hip hop dont stop
  • style

prijet do benesova nad plocnici si kral
  • yeeaaahhh

Yeah, this is cool
    smoky smok ganja and full
    Snoop doggy dogg je vrchol pimpu a elegance. Hodně, skoro každý boží den
    kouřím trávu abych pochopil jak se Snoop v 19 cítil. Pochopil sem, užívat si, hulit si a mít nejlepší hadry a buchty ve vaší čtvrti, okrsku, sídlišti nebo městě jinak je to všechno na hovno a můžeš si leda tak ubalit jointa. And this is doggy dogg style teorie. A proto to hulím a ještě k tomu si hodně hledím na to v čem du ven....rozhodně žádný vietnamec.......zkuste new yorker, g-unit, rocawear, new era, nike raw blue.
    Steaky yeaky eaky *13* *13* *13*
  • Hey ty P!tcho

4EVER!!! *14*
  • terulinkab

Adresa

Ahojky..máte prosím vás někdo adresu Snoop Dogga???jestli jo,tak mi pls napiště vzkaz..děkuju moc..
  • Bordel

Jasne, ze mam adresu tohto individua. Tento omyl prirody byva v Boise pod Mostom, 114. krabica nalavo. Krasne byvanie. Ma byvanie mojich snov
    • Re: Bordel

dit je drsnej :D
  • vodka-s-dzusem

kOncík =c*

*jeho kOncík..fakt krutej ;)sice před skoro 3 rokama...ale nezapomenutelnej* =c*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší