-
Pán Úžasný
je to prostě úžasnej borec krásně zpívá baví mě to...:-)žeru ho *14* -
Nevííte kde ...
Ahooj...Nevíte kde seženu plakát od Soulja Boye ..?Plsky když tak mi napište na e-mail souljagirl12@seznam.cz díííííííííííky -
soulja boy
je užasnej hezky zpívá ale hlavně je hezkej kiss me thru the phone a soulja girl užasný písničky
*14* *1* -
FOR : a7xshadows
metal a rock jo to sou pěkný sračky myslíš že tohle vymývá dětem mozky jo já slyšim metal a chce se mi blejt já to nechápu tohle je fanklub soulja boye tak newim co se sem sereš s metalem -
soulja
on hraje ve filmu Nikdy to nevzdávej ? já bych řekla že ne ale nwm *7* -
-
Re: soulja
on tam má jen písničku Crank that :D a navíc je to remix s Travisem :D
-
-
Arab
Arab??Je nejlepší -
-
Re: Arab
jo tky si mislim soulja boy-hm toho miluju ale arab je hezci no jo no ale jsou naky sprosty ze jo.YAAA BITCH YAAA *13*
-
-
chesi
SOujla Boy jee najlepsii....áá jaky fajnyy D:DD:D zboznujem hoo....a fuuj neznáásaam rasisow nech skapuu -
ou
Kiss me thru the phone.... nejlepší song *14* -
soulja the BEST boy
jediné co mě na souljaboy sere je žhe nwm jk se ta jeho značka jmenje:(jesli to wíte pls napište mi na slip.ml@seznam.cz dík moc za odpowěd -
-
Re: soulja the BEST boy
Ta značka se menuje ,,Yums" ale to ty jistě už víš ;)
-
-
R.I.P. Soulja Boy
Víte, že je Soulja Boy mrtvej..??Nekecám do youtube.com napište Soulja Boy is Dead..!!! *9* -
-
Re: R.I.P. Soulja Boy
*1* *1* *1* tak to je pěkná hovadina,jelikož na jeho oficiálním youtube,jsou kazdou chvili nove videa *15* a na ms chodí skoro každý den,takže asi hovno *14*
-