-
Re: Re: Re: ***oujee***
to je pravda hip hop je nej.lepsi *14* -
Re: ***oujee***
Arab to je moe láska:D ale fakt nedělám si srandu -
upe moooc pravda..hip-hop is BEST -
Re: Re: ***oujee***
Máš něco proti negrům???Prosím tě kdyby oni nebyly tak by ta hudba byla o ničem!!!A Soulja Boy je moooc velký frajer ..Víš co každej má jinačíí ŠtyloOos víš co ne....ale metal nebo rock jsou fakt mooc ubohý sračky..A jestly máte něco proti Soulja Boyi napište mi na moe ICQ a uvidíme...Moe icko 464-721-088 -
Nevííte kde ...
Ahooj...Nevíte kde seženu plakát od Soulja Boye ..?Plsky když tak mi napište na e-mail souljagirl12@seznam.cz díííííííííííky -
no jasně rock a metal fůůůůůůůůůůůůůůůůů ůůůj -
soulja boy
je užasnej hezky zpívá ale hlavně je hezkej kiss me thru the phone a soulja girl užasný písničky
*14* *1* -
FOR : a7xshadows
metal a rock jo to sou pěkný sračky myslíš že tohle vymývá dětem mozky jo já slyšim metal a chce se mi blejt já to nechápu tohle je fanklub soulja boye tak newim co se sem sereš s metalem -
soulja
on hraje ve filmu Nikdy to nevzdávej ? já bych řekla že ne ale nwm *7* -
Arab
Arab??Je nejlepší -
:D a rock a metal dělaj co wždyt ti blázni co to poslouchaj jsou upa mimo kámo -
no jako nemám rád SBoye a nemám rád metal a rock...nicméně mě zajímá, co vás fascinuje na smrkánkovy jménem soulja boy...víte vy vůbec o čem repuje? *7* -
chesi
SOujla Boy jee najlepsii....áá jaky fajnyy D:DD:D zboznujem hoo....a fuuj neznáásaam rasisow nech skapuu -
ou
Kiss me thru the phone.... nejlepší song *14* -
Sklapni ty rasisto!!! Dětem vymívá mozky jedině metal! -
Re: ***oujee***
je to sráč. další negr kterej bude dětem jako ty vymývat mozky. dej se na rock nebo metal. je to lepší. -
Re: soulja the BEST boy
Ta značka se menuje ,,Yums" ale to ty jistě už víš ;) -
soulja the BEST boy
jediné co mě na souljaboy sere je žhe nwm jk se ta jeho značka jmenje:(jesli to wíte pls napište mi na slip.ml@seznam.cz dík moc za odpowěd -
Re: R.I.P. Soulja Boy
*1* *1* *1* tak to je pěkná hovadina,jelikož na jeho oficiálním youtube,jsou kazdou chvili nove videa *15* a na ms chodí skoro každý den,takže asi hovno *14* -
R.I.P. Soulja Boy
Víte, že je Soulja Boy mrtvej..??Nekecám do youtube.com napište Soulja Boy is Dead..!!! *9*