Přejít na výpis diskuzí

Soulja Boy

OSOBNOST 6.2.2008 
43 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • SOulja Boy

Soulja Boy je můj nejoblíbenější zpěvák''rapper''.. poslouchám ho už 2 roky...a je dobrý ... nikdy mě neomrzela písnička Kiss Me Thru The Phone. Tu písničku prostě miluju .. I když není moc slavný tak je pro mě ''BEST''.. I like Soulja Boy
  • Happy b-day

Happy birthday soulja boy
  • asdasd

Je to kokot neumí rapovat i muj 2letej brácha by složil lepší text než on je vidět že díky takovejm kriplum jako je soulja bitch de hip hop do sraček
    • Re: asdasd

Do pice povedz mi tvoju adresu ta zabijem ti kurva smrdlava pozdrav brata(kokota 2-rocneho)........fuck you shit *13*
      • Re: Re: asdasd

ty buzerante co to pišeš za sračky, soulja boy je piča, neumi rapovat a mysli si jakej je to frajer, jen dela ostudu hip hopu, tohle neni rap, stači se podivat na jeho texty co vubec nedavaji smysl, podivejte se na tuhle stranku a přečtete si jeho text - uplne trapny

http://www.karaoketexty.cz/texty-pisni/soulja-boy/crank-that-12875

navic natočil klip s Justinem Bieber což je uplnej buzik ------ takže muj nazor na neho - je to skurvená bukva
        • Re: Re: Re: nasrat

jo jinak vsadim se že uživatel ´nasrat´ je 10-letý malý decko který si vyskakuje tady na internetu a vyhrožuje zbitím a tak ale este ani neumi poradne mluvit a piše takovyhle hovna
        • Re: Re: Re: asdasd

sory to nebylo pro uživatele ´asdasd´ ale pro uživatele ´nasrat´
    • Re: asdasd

ty si asi dobra piča soulja boy je best tvuj 2letej bracha si muže před nim vylízat prdel
  • fajn

az tedkon nedavno sem narazila na pisnicku se Soulja Boy jeho pisnicky sou celkem na pohodu :) a co se tyce toho rocku a metalu apod. nejaky kriceni do mikrofonu me fakt nebere
    cokoliv beru old school dnesni hip hop, techno prekousnu vse ale nejaky rvani o blbostech do mikraku az se z toho cloveku chce blejt to fakt ne. Nemluvim ted o klasicky Metallice napr. ta je vpohode :D
  • Soulja Boy

je to jednim slovem BUZNAAA a nehadej te se jak debilove stejnak ho v zivote neuviditee takze trapas hahahahhaha
    • Re: Soulja Boy

Voe a ty snad umis rappovat nebo zpivat..??? Jesi jo tak se predved..
  • damn ... Ocean Gang Or Drown mann =o)) haa

goooooooooooooooooooooooood jako fakt
  • nej

Soulja Boy 4 life! nejlepší!!! *16*
  • R.I.P. Soulja Boy

Víte, že je Soulja Boy mrtvej..??Nekecám do youtube.com napište Soulja Boy is Dead..!!! *9*
    • Re: R.I.P. Soulja Boy

*1* *1* *1* tak to je pěkná hovadina,jelikož na jeho oficiálním youtube,jsou kazdou chvili nove videa *15* a na ms chodí skoro každý den,takže asi hovno *14*
  • soulja the BEST boy

jediné co mě na souljaboy sere je žhe nwm jk se ta jeho značka jmenje:(jesli to wíte pls napište mi na slip.ml@seznam.cz dík moc za odpowěd
    • faladuna

Re: soulja the BEST boy

Ta značka se menuje ,,Yums" ale to ty jistě už víš ;)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit