Přejít na výpis diskuzí

Stacy Ferguson

OSOBNOST 31.12.2006 
112 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • A proč???

já miluju zpěvačku FERGII ale prosím vás kolik má let napište mi na e-mail co nejrychleji Děkuji už se těším na příspěvky *3* *4* *3* *4* *4* *4* *4* *4* *5* *5* *5* *5* *5* *3* *3* *3* *1* *1* *1* *1* *1*
    • Re: A proč???

fergii je 32
  • Fergie

Mam ju moc rada tu je moja stranka o nej,najdete tam vsetko:www.ferga.estranky.cz *5*
  • Fergie

fergie je prostě super:) mam ji rada *3*
  • FERGIE IS THE BEST

Fergie je ta nej zpěvačka na světě !!! Vážně vem v úvahu že už to není taková mladice ale je pořád sexy a umí to rozjet !!!! *5*
    • Re: FERGIE IS THE BEST

*15* Fergie je super
  • fergie je best

Fergie je nejlepší!!!!!!!!!:D *14*
    • Re: fergie je best

*7* vážně nechápu proč ji někdo nemá rád vždyt je super
  • Stacy

Fergie je naprosto dokonalá má krásnej hlas a krásnej ksichtík. Kdyby v BEP nebyla tak to neni tak super skupina.
  • jo jo jo

Hej tahle slečna je fakt cool..jako co k ní dodat..nehraje*8* si na nic jako Paris..nesklame jako Avril,která se ted předvádí jak růžová prinezna..takhle holka..to fakt úmí roztočit.. *3* *1*
    • Re: jo jo jo

*1* já ji miluju *9* nechápu proč ji někdo nemá rád *1* je přece super
  • spyware

Hello, visit my home page:
  • to teda

Fergie je naprosto hustá zpěvačka ...má úúúžasnej hlas každá písnička od BEP jako by ještě víííc ožila když začně zpívat.....a její sólový cédo je naprosto úžasný ...navíííc je hezká prostě hustá frajerka NJN co dodat *14*
    • nej nej nej

Fergie je prostě nejlepší a fandím těm kteří ji fandí *3* *3*
    • Re: to teda

*3* mám super taneční písničky
  • supr čupr

Hrozně se mi líbí její styl oblékání *14* a muzika ještě lepší *1* je prostě super

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit