-
Joo!!
Joo je nejlepší úžasná !!!!!!!!!!! :* *14* -
HAPPY BIRTHDAY
Všechno nej Fergie,jsi ůžasná zpěvačka!!! *3* -
happy-b-day
vše neeeeeeeeeeej *3* -
!!
Jen tak.Vim že to neví a že neumí česky.Ale chci ji na její profil popřát. -
???
nechápu, proč jí tady gratulujete, když si to stejně nečtě a navíc neumí česky. Předpokládám, že vůbec netuší, že nějaký její profil na osobnosti.cz existuje. -
-
Re: ???
no a co tak jí přejou ale je v tom háček ona už ví že má profil na osobnostech *16*
-
-
VŠECHNO NEJLEPŠÍ ZLATÍNKO
Ferguško,přeju Ti všechno nejlepší,hodně zdraví,štěstí,lásky s Joshem a plno úúúúspěchů v tvé kariéře.JSI NEEJ.
Tvoje věrná fanynka Kájuška *14* *14* :*** -
SVATBA <3
Já ji taky strašně gratuluju k svatbě taky opožděně :( sem s toho šťastná že se vdávala s Joshem se k sobě strašně hodí a věřím že jim to dlouho vydrží.
Fergie miluju těě mooc!!!!<3 *14* -
gratuluju-sice opozdene ale to neva......
moc ji gratuluju k svatbe-sice opozdene ale to neva(snad)ale jinak ji to moc preju
P.S.zeru teeeeeeeeee *14* *14* *14* *14* -
FERGIE JE MOJE ZLATÍČKO!!
Fergie je uplně úžasná..miluju ji už hrozně dlouho hned jak sem ji viděla poprvé v BEP s písničkou Shut up hned mě okouzlila..je úžasná..milá...krásná drží si postavy a není to žádná fiflenka je to tvrdá ženksá!!! A KDO O NÍ ŘÍKÁTE ŽE JE NAFOUKANÁ PRONIC ZA NIC..KDYŽ STE JÍ ANI NEVIDĚLI MLUVIT!! JE STRAŠNĚ MILÁ A PŘÍJEMNÁ!!! JDĚTE TO PR...KDO JÍ NADÁVÁTE ŽE JE HNUSNÁ..NĚJAKÁ PARIS HILTON KTERÁ MÁ JENOM PRACHY A TIM JE SLAVNÁ A ŘÍKÁTE JAK JE KRÁSNÁ..PCHE..ČŮZA TO JE HNUSNÁ,NAMYŠLENÁ,DĚTINSKÁ!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!
FERGIE I LOVE YOU STRAŠNĚ MOC!!!!!!! <3<3<3 *14* *14* *14* *14* -
-
Re: FERGIE JE MOJE ZLATÍČKO!!
Máš naprostou pravdu,Fergie aspon něco dokázala,narozdíl od Paris!!!!!
-
-
FERGIE JE NEJLEPŠÍ
Držte všichni hubu..tak sem na její osobnost nelezte,když jí nemáte rádi,ne? Nemusíte tady rozhazovat svoje pocity,k ní! Pro mě osobně je FERGIE nejlepší zpěvačka!! A vy,kteří ji nemusíte,tak ji nechte být,ona vám nic neudělala a akorát závidíte,že nejste jako ona..holky-protože nejsou tak hezký jako je ona a kluci-protože je slavná...ale jsou to převážně holky!! Se zamyslete! A nechte ji být! Běžte si otravovat někoho jinýho! *13*