-
blog-soutěž
Čau...mám blog a tak bych vás chtěla poprosit, udělala jsem tam soutěž...O nejlepší herečku/zpěvačku tak mě napadlo jestli by jste nechtěli zaslat foto jako s Fergie nebo jestli máte někoho lepšího a já bych to přidala do blogu. Prosím, je to moje první soutěž ;)
tady je odkaz....
www.ladyrohlik.blog.cz/co-udelat- soutez
A tam jsou i pokyny -
co je to za blbost že měří 157cm. mě přijde vysoká....
-
Všechno nejlepší
-
těšim se až bude mít dítě *15*
-
Zpívá úžasně!
Kdo by ty písničky neposlouchal?!! -
Happy birthday!
-
Fergie
Mam ju moc rada tu je moja stranka o nej,najdete tam vsetko:www.ferga.estranky.cz *5* -
Co??
Jako nechápu proč tady nejde skoro žádný video.Hledám její jednu písničku a ani jedna nejde pustit....BLBCii...Tak mi poraďte prosím nevíte jak se ta písnička jmenuje???U nás v Děčíně jí hrajou na brusláku..Je tam nějak Hama Hama Hah ladyes..nebo tak nějak..Poraďte.... *3* *3* *3* *3* -
sgds
AHOJTE LIDI MÁM TU TED SLEVU NA SBIRKY...MAM ICH STRASNE MOC..A CHCI SE ICH CO NEJSKUR SBAVIT...JE TO SE SLOVENSKYCH ALE AJ S CESKYCH CASAKU NEKERE SU AJ S NEMECKYCH TAKE AJ S POLSKYCH CASAKU KDO BUDE MNET ZAJEM TAK NECH NAPISE NA MAIL 12lizzy22@azet.sk POSLU AJ FOTA JESTLIK BUDE TREBA -
FERGIE JE NEJLEPŠÍ
Držte všichni hubu..tak sem na její osobnost nelezte,když jí nemáte rádi,ne? Nemusíte tady rozhazovat svoje pocity,k ní! Pro mě osobně je FERGIE nejlepší zpěvačka!! A vy,kteří ji nemusíte,tak ji nechte být,ona vám nic neudělala a akorát závidíte,že nejste jako ona..holky-protože nejsou tak hezký jako je ona a kluci-protože je slavná...ale jsou to převážně holky!! Se zamyslete! A nechte ji být! Běžte si otravovat někoho jinýho! *13*