-
životopis
tak mě napadá,jestli by nebylo záhodno opravit nějak ten životopis....teda sice se vlastně ještě neví, co z toho je pravda a co ne,ale kadopádně je to velká mystifikace,jak nám tu už sám Štěpán vysvětlil.... *3* tak kdyby se náhodou někomu chtělo,bylo by to fajn...a nebo by ten životopis mohl napsat sám Štěpán, pokud by chtěl rozradostnit svoje fanoušky....ehm,asi spíš fanynky co? *7* -
Popravdě
Dobrý večer, sbírka " Kam plují mraky" doposavad neexistuje, ale rozhodl jsem se, že na vaše náměty ji vydám. Namátkou mě napadá: Kam plují mraky? Tam jedou vlaky, no a Ty taky... Dobrý večer Štěpán Benoni *9* -
-
Re: Popravdě
*1* jj tak to se povedlo - at ses to ty, nebo ne. A holky se proberte konecne. Zajdete na pivko, najdete si chlapa a prestante travit cas u kompu. Pic padam, cekaj na me svijanky *3* -
*1* *1* Kam plují mraky tam jedou vlaky...to beru.... *1* *1*. tahle štěpánovská diskuze začíná bejt čím dál vtipnější... -
Oho,mistr se ozval... *1* ne,nebudu ironická...:-)) ale divim se,ze ses vyjadril jen k jednomu tematu,i kdyz kazdopadne lepsi neco nez nic,vime.... *3* jen otazka,jestli jsi to vazne ty,nebo nas tady nekdo taha za fusekli.... *15* a pokud jsi to ty...tak v utery ahoj *1* -
-
Re: Re: Popravdě
Co mate se Štepanem v utery? A k otazce, zda je to opravdu on, tak "popravde" ja jsem vice nez presvedcen, ze tak vzletny rym, jako tady Štepan vystrihl z fleku jak francois V., nemohl nikdo jiny, nez Štepan sam dat dohromady.
-
-
No pěkny..fakt..jen jestli to jsi fakt ty..:) a co povis k tomu zbytku co se tady rozrejvá?.. predpokladam a doufam *8* ze to zrejme nebude pravda protoze kdyz uz nemluvili pravdu s tou sbirkou.. tak...nebude pravda ani to druhy.. byla by to fakt skoda :) mej se pekne -
*1* Moc pěkné!!! *3* Zdravím! Míša Petrlová
-
-
Knížka
Ahoj, nevíte někdo, kde bych mohla sehnat tu knížku ,,Kam plují mraky?" *9* -
-
Re: Knížka
taky jsem to hledala a pochybuju,ze by nakladatelstvi "zapomnelo" dat do seznamu vydanejch knizek zrovna tuhle....no nevim....prijde mi to takovy prapodivny.... *3* -
Re: Knížka
No na netu sem nic nenašla...pochybuju že vydal knížku básní....muselo by tam něco bejt...nebo sem špatně hledala... *3* -
-
Re: Re: Knížka
Asi máš pravdu, proč tam ale dávají nesmysly! *5* -
-
Re: Re: Re: Knížka
třeba to nejsou nesmysly, *3* nevím jestli ji vydal nebo ne. no a jestli jsou, tak si z jeho fanynek někdo chce jen vystřelit. *3* *7* -
-
Re: Re: Re: Re: Knížka
Holky, nevíte kde se Štěpán narodil??? *7* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Knížka
V Mnichově, ty krávo.
-
-
-
-
-
-
Štěpán v Cyranovi!!!
Přijďte se podívat dneska v 19.30 do Divadla v Řeznické, kde Štěpán hraje hned několik postav v Cyranovi z Bergeracu. Stojí to za to!!! *3* -
-
Re: Štěpán v Cyranovi!!!
Trochu pozdě MP...příště napiš dřív, alespoň tejden, 14 dní....ale díky *3* -
-
Re: Re: Štěpán v Cyranovi!!!
No jo, trošku pozdě jsem přišla na to, jak moc je Štěpán slavný *9* Příště se polepším *3* -
-
Re: Re: Re: Štěpán v Cyranovi!!!
teda zřejmě kromě Cyrana? Jestli si ještě neviděla hru Hodinu mezi psem a vlkem, tak doporučuju, moc se mi to představení líbilo.(byla sem na něm 2krát)Hrají ji v divadle na prádle. -
-
Re: Re: Re: Re: Štěpán v Cyranovi!!!
Hodinu mezi psem a vlkem jsem viděla. Na Štěpánovo pozvání *4* . Ale neboj,nejsem pro vás, milující fanynky žádná konkurence *3* . Další Cyrano 4. a 5.června na divadelní lodi Tajemství!!! -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Štěpán v Cyranovi!!!
No upřímně sem na tebe jako na konkurenci ani nepomyslela...je mi to tak nějak jedno...na toho cyrana bych ráda zašla, ale nejdřív musim někde naškudlit money...btw začíná tady bejt docela sranda co? *1*
-
-
-
Re: Re: Re: Štěpán v Cyranovi!!!
Už si s ním nějaké představení viděla?
-
-
-
-
info
jako nevite o nem neco, myslite ze to co je tady napsany je pravda? zvlast to na konci? ja myslela ze tohle je seriozni server, tak asi nic no:/nevite o nem neco???????? -
-
Re: info
ja taky nevim.. ale teda to, ze je homosexual me dooooooost zaskocilo.. *9* *16* -
-
Re: Re: info
Co se týče časopisů a novin beru je taky všechny dost s rezervou, ale kupte si dubnovou lucky star....možná si tam přečtete něco ne/milého... *3* -
-
Re: Re: Re: info
a co tam je povidej please v lucky star????????ze ma holku urcite neb neco tak co??? -
-
Re: Re: Re: Re: info
tak co teda, co tam je?? btw uz se to tu rozjizdi, tady budou sami vtipny lidi pac maj spolecnej zajem - stepana:-)) *3*
-
-
-
-
Re: info
no popravde se mi to moc nezdalo....a jelikoz jsem clovek od prirody zvedyvej,tak jsem hledala jak knihu Kam pluji mraky, tak i casopis Art of Art....no a nenaslo mi to ani jedno. *7* tak nevim,jestli je chyba mei zidli a klavesnici u me nebo u toho,kdo to psal...kazdopadne ja si myslim svoje *4* -
-
jo a podle me ten casak se menuje "the art of arts" amj to tam blbe napsany jinak to zni blbe a ani preklad by nedaval moc smysl, maj tam chybu, hele tak dybys nec na nej nasla tak dej pliis vedet ju, cokoliv o nem na netu, ja nic nenasla:/ -
hele ja to samy, hned sem hledala ty jeho basnicky a i ten komix nebo co tady psali a nikde nic, jako ja tomu púroste neverim, u kohokoliv jinyho dejme tomu ale tohle je jasnej heterak, takovej drsnej nejkrasnejsi kluk ty woe a voni budou rikaj neco o buzikovi...
-
-
-
Satiricone zemres dlouhou a bolestivou smrti
Nevim, sice co jsi zac, ale garantuji Ti, ze to zjistim a pak pomstim Stepana, krasavce z Ulice, na kterého si nikdo nebude dovolovat... !!! -
-
Nebojím se SMRTI!!!!Péto
Ty jedna nezbedná holko Štěpán neni člověk......Videla jsi ho nekdy jak chodi po zemi????On létá ve vzduchu, jak lítá šelma míří nahoru a dolů tajně ho miluji a doufám že jednoho dnes se mi vzdá celou jeho černou(vlastne bílou)Duší *14* -
-
Re: Nebojím se SMRTI!!!!Péto
No hele,můžu mít takovej dotaz? *1* ehm....jsi holka nebo kluk?protože tu začínám mít mírnej bordel v tom,kdo je co.... *15* no a co chystáte po skončení konzervatoře?něco velkýho? *4*
zatim papa...a peace *5* -
-
Re: Re: Nebojím se SMRTI!!!!Péto
Samozřejmě, že jsem pořádnej kus chlapa, vždycky dělám tátu já. Nevim, kde Satyricon sebral, že jsem holka.
-
-
-
Re: Satiricone zemres dlouhou a bolestivou smrti
*1*
-
-
Pichart
No hezkej je, o to tady nejde ale holky on chlasta!!!!!!A ne jen tak ledajek on chlasta jak to prase no fakt:-) Ale jinak ho mame moc radi obcas ho tlucem takze je fajn. -
-
Re: Pichart
Satyricone ty znáš Štěpána osobně? -
-
Re: Re: Pichart
Jasne!Jsme spoluzaci! -
-
Re: Re: Re: Pichart
Aha, takže si s ním hrál ve hře hodina mezi psem a vlkem v divadle na prádle? -
-
Re: Re: Re: Re: Pichart
Neasi! Hrál jsem Andělu, tu malou kurvičku v bílých šatečkách... *4* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Pichart
hey Satyricone došla ti řeč? -
ale moc se mi to nezdá... to si musel strávit hodně dlouho v maskérně... nebo zaplatit hodně doktorům... tak teď už opravdu koho si hrál? -
FAkt, tak to si byl teda kus...
-
-
-
-
-
-
homosexualita
Znám Štěpána už dlouho, vídával jsem ho v divadle v Olomouci, když mu bylo 12. A vždycky jsem doufal, že bude na kluky. Teď když to přiznal jsem neskonale potěšen a těším se, že se s ním někdy setkám a prožiji krásný večer, či život... *5* -
?
Naposledy bylo o Štěpánovi slyšet v listopadu 2006, kdy v rozhovoru pro britský kulturní magazín "The art of art" prozradil, že stane po boku Johnnyho Deppa v pokračování filmu "Karlík a továrna na čokoládu" a veřejně přiznal svou homosexuální orientaci. /// *9* *7* -
-
Re: ?
A co se ti na tom nezdá. To je přece super, že štěpána uvidíme v hollywoodskym trháku ne?To se povede málokomu...
-
-
Ja sem jeho fotky na netu nasla jak je to mozny