Přejít na výpis diskuzí

Stefano Benni

OSOBNOST 31.12.2006 
171 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kamila

Ahojik ,,,,moooc ti dekuju ten podpis dneska v kladne ,,,fakt diky pa *3*
  • sum.

Je to normální kluk. *3*
  • Kladenské divadlo

včera sem byla ze školou v kladenskym divadle na Hamletovi a on tam hrál sice malou roli, ale byl tam..=) *14*
  • njn

Njn, asi mu Kristýna neseděla, tak se dal na kluky *1* *1*
  • new učes

dneska jsem byla v divadle na kladne on tam hral ale vubec jsem ho skoro nepoznala on je ostríhaný na kratko jakoby na ježka delsiho ale nemohu nikde najít fotku tak to ma možná nove:) *4* *15*
    • Re: new učes

a jeste tam pojedeme ze skolou 2x a jedné hře bude mít hlavní roli.:) jupííí *15*
  • Tak nevim

No, já teda nevim, ale co jsem slyšel, tak měl ještě nedávno nějakou přítelkyni... Ale kdo ví, proč už s ní není *7*
  • nene

Doufam,ze nejsem moc pozadu,ale chtela bych na 100% vedet,jestli je vazne na kluky nebo ne.Protoze jestli ano,tak vazne zacnu verit tvrzeni,ze vsichni pekni kluci jsou bud jinak orientovani nebo zadani.
    • Re: nene

no myslim si ze neni....mrkni sem..... http://super.cz/kauzy/17001-stepan- z-ulice-uz-je-zase-volny.html
  • hlasování

Hlasujte pro Štěpána na www.nova.cz - ulice-postavy a herci *14*
  • štěpán

hele, štěpán je fakt krásnej. Ví teda někdo jak je to s ním doopravdy? *7* Je vážně na kluky??
    • Re: štěpán

jj, mrňavej a s věčnýma kruhama pod očima.. teda krásnej bych to nikdy nenazvala, ale kouzlo osobnosti mu neodpírám..řekněme: MÁ NĚCO DO SEBE.
    • Re: štěpán

Pevně v to doufám. Každopádně se občas objevuje v klubu Termix.
      http://www.club-termix.cz/ index.php
      • Re: Re: štěpán

no jasně,já ho tam taky párkrát viděla *14*
  • ...

Ahojky všechny zdravím, doufám že se dozvíme konečně něco bližšího o Štěpánkovi...kámoška mi ho prej vyfotí páč se jedou kouknout na natáčení Ulice!!! tak sem ty fotečku musím pak dát... *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit