Přejít na výpis diskuzí

Stephen King

OSOBNOST 31.12.2006 
109 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • miluju ho

king je prostě NEEEEEEEEEEEEEJ *14* !!!! Četla jsem zatim jen Řbitov zviřátek, Christinu, Noční směnu, Osvícení(to se mi líbilo nejvíc) a taky Pavučinu snů (ta mě teda moc nevzala). Vy co plácáte ty kraviny o tom kde se v něm bere tolik zla, přečtěte si předmluvu u Noční směny. A jinak. dík za tipy co číst dál *4*
  • miluju ho

king je prostě NEEEEEEEEEEEEEJ *14* !!!! Četla jsem zatim jen Řbitov zviřátek, Christinu, Noční směnu, Osvícení(to se mi líbilo nejvíc) a taky Pavučinu snů (ta mě teda moc nevzala). Vy co plácáte ty kraviny o tom kde se v něm bere tolik zla, přečtěte si předmluvu u Noční směny. A vůbec, neremcejte, klidně dál čtěte Karafiátový broučky. Jinak. dík za tipy co číst dál *4*
  • King je super! Muj neoblibenejsi autor...jeho styl psani je strhujici!
  • Podle mě je jeho nejlepším dílem Dlouhý pochod, je to něco, co mě neuvěřitelně zaujaloa nevim, kde bere tak skvělý nápady.... *14*
  • nejlepsi autor

miluju jeho knihy,ma nadherne popisy jak osob tak okolli,dokaze tam vlozit veskery zanr a ctenar se od ni neodtahne dokud ji nedocte. *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • neni co dodat

je to proste nejlepsi hororovy spisovatel... *14*
    • Nic netrvá věčně

Mám načteno asi 80% Kingovi tvorby ale bohužel stagnuje. Nespavost, Pytel kostí, Srdce v Atlantidě, Puls, Pátá čtvrtina mě o tom přesvěčila-bohužel. Naštěstí je tu spousta jeho vynikajících knih-doporučuju Dlouhý pochod
  • King je king =)

za 1) nejlepsi autor, za 2) nejlepší jsou : TO , Hřbitov zvířátek,Prokletí Salemu a Jízda na Střele *14* je úžasnej....miluju jeho styl *1*
    • Re: King je king =)

Čau prosim tě v kterém roce byla Jízda na střele vydaná?
  • co dodat

stephen king pro mne asi zustava nejlepsim autorem soucasnosti, osviceni jsem precetla za dva dny: cetla jsem ve skole, v autobuse, odpoledne v hospodach u kafe a po vecerech doma. jeho knihy jsou jako (zdrava) droga...nemuzete bez nich byt *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit