-
King je king =)
za 1) nejlepsi autor, za 2) nejlepší jsou : TO , Hřbitov zvířátek,Prokletí Salemu a Jízda na Střele *14* je úžasnej....miluju jeho styl *1* -
prokletí salemu
četl jsem od něho dollanův cadillac,ted čtu prokletí salemu,líbí se vám? -
neni co dodat
je to proste nejlepsi hororovy spisovatel... *14* -
-
Nic netrvá věčně
Mám načteno asi 80% Kingovi tvorby ale bohužel stagnuje. Nespavost, Pytel kostí, Srdce v Atlantidě, Puls, Pátá čtvrtina mě o tom přesvěčila-bohužel. Naštěstí je tu spousta jeho vynikajících knih-doporučuju Dlouhý pochod
-
-
Stephen King je BŮH hororu!!!*14* Jeho neskutečná kreatiwita je něco co nemá žádný jiný spisowatel. Jo a jen malý poznatek zapomněli jste tam uwést knihu Dollanůw Cadilac i když je to jen souhrn powídek ale i přesto stojí zato!!! *13*
-
No radši by ses mela zamyslet sama nad sebou, Pavlino.
-
dark tower
stephen king je člověk s fantazií kterou má jen velmi skromné množství lidí.. smekám před temnou věží, je naprosto strhující *4* -
nejlepsi autor
miluju jeho knihy,ma nadherne popisy jak osob tak okolli,dokaze tam vlozit veskery zanr a ctenar se od ni neodtahne dokud ji nedocte. *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Carry je fakt uplně supr kniha
Je super:)Fakt:)Jo a Zelena mile je taky uplně supracka,a Kukuřične děti......No prostě je nejlepši.. *4* -
Podle mě je jeho nejlepším dílem Dlouhý pochod, je to něco, co mě neuvěřitelně zaujaloa nevim, kde bere tak skvělý nápady.... *14*
-
Je to nejlepší spisovatel, jakýho znám, strašne moc se mi líbí jeho styl psaní a nikdy mě nepřestane bavit. Teď zrovna čtu Nespavost a je to úžasný. *14* *14*