Přejít na výpis diskuzí

Sterling Knight

OSOBNOST 9.6.2009 
335 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Souhlasim s jackie.. Jsou tu mnohem lepší fotečky mýho Sterlinečka *14* *14* *14* Tak by se tam mohla dát jiná.. Jinak všechno nejlepší k narozeninám Sterlííínku... *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *3* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
  • stember

_*

chci se zeptat,jestli tento film bude i v kinech..=),díky za odpověď
  • larynka

vše nej

všechno nejlepší! *14* *14*
  • Rok?

Z jakýho roku je ta fotka? *7*
    • ---smiley---

Re: Rok?

nu ja si myslim zhe mu tu bylo tk asi 17 neo tk *1*
    • miluju ho

to bych taky ráda chtěla vědět *7* *9* *15* *1*
  • Všechno NEEEEEEJJJJ

Všechno nejlepšíííííííííííí, ikdyž si to nečte... Prosimvás nemá na něj někdo email, nebo něco... Předem děkujůůůů
    • Bože si blbá? *15* Ten by si to beztak ani nepřečet! *15*
    • kajuska4

Re: Všechno NEEEEEEJJJJ

Nevím..jednou jsem si psala na fb s nějakým a pak si ho smázl ale měl tam fotky s mobilu před zrdcadlem takže to byl on *14*
      • zacbenda

Re: Re: Všechno NEEEEEEJJJJ

ne to určitě nebyl on bohužel......byl sním rozhovor a ptali se ho jestli má Fb a on řek že ne a nikdy neměl bohužel a je mu strašně líto že se za něj jiní vydávaj
        • kajuska4

Re: Re: Re: Všechno NEEEEEEJJJJ

Přesně taky jsem si to myslela to je něco podobného Ness nemá fb a je jí to též líto.. *9* *14*
  • Happy B-day

Vše nejky k narozkám...... *14* :)*
  • vaness15

blog

Prosim pozrite sa na blog o StarStruck a Sterlingovy.Je to super stranka .
    www.starstruckmovie.blog.cz
  • Dozvědět se o Sterlingovi víc

Tady na tomhle odkazu se můžete dozvědět hodně informací i aktuální novinky:
    www.sterling-sandmann-kni ght.blog.cz *3*
  • stember

_

právě jsem se dodívala na film Starstruck aje božskéj...=D..on i ten film...sladký chlapík tohle..=)
    • Re: _

Ahojky prosimte mohla bych se zeptat kde bych ho mohla stahnout a jestli to neni v cj (cozli asi ne) tak jestli newis kde bych sehnala titulky ... dik :) napis mi prosim na gabinka.kousalova24@seznam.cz .... jeste jednou dík za odpoved
      • Re: Re: _

ahojky poslala by jsi mi to taky prosím?? na maila gabubabu@seznam.cz
      • Re: Re: _

Ahojky uz jsem sehnala film newi nekdo kde bych sehnala titulky dik... prosim odepiste mi na e-mail
  • vaness15

ggg

juu super new info o SS na blogu starstruckmovie.blog.cz

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit