-
Souhlasim s jackie.. Jsou tu mnohem lepší fotečky mýho Sterlinečka *14* *14* *14* Tak by se tam mohla dát jiná.. Jinak všechno nejlepší k narozeninám Sterlííínku... *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *3* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
-
_*
chci se zeptat,jestli tento film bude i v kinech..=),díky za odpověď -
vše nej
všechno nejlepší! *14* *14* -
Rok?
Z jakýho roku je ta fotka? *7* -
-
Re: Rok?
nu ja si myslim zhe mu tu bylo tk asi 17 neo tk *1* -
miluju ho
to bych taky ráda chtěla vědět *7* *9* *15* *1*
-
-
Všechno NEEEEEEJJJJ
Všechno nejlepšíííííííííííí, ikdyž si to nečte... Prosimvás nemá na něj někdo email, nebo něco... Předem děkujůůůů -
-
Bože si blbá? *15* Ten by si to beztak ani nepřečet! *15*
-
Re: Všechno NEEEEEEJJJJ
Nevím..jednou jsem si psala na fb s nějakým a pak si ho smázl ale měl tam fotky s mobilu před zrdcadlem takže to byl on *14* -
-
Re: Re: Všechno NEEEEEEJJJJ
ne to určitě nebyl on bohužel......byl sním rozhovor a ptali se ho jestli má Fb a on řek že ne a nikdy neměl bohužel a je mu strašně líto že se za něj jiní vydávaj -
-
Re: Re: Re: Všechno NEEEEEEJJJJ
Přesně taky jsem si to myslela to je něco podobného Ness nemá fb a je jí to též líto.. *9* *14*
-
-
-
-
Happy B-day
Vše nejky k narozkám...... *14* :)* -
blog
Prosim pozrite sa na blog o StarStruck a Sterlingovy.Je to super stranka .
www.starstruckmovie.blog.cz -
Dozvědět se o Sterlingovi víc
Tady na tomhle odkazu se můžete dozvědět hodně informací i aktuální novinky:
www.sterling-sandmann-kni ght.blog.cz *3* -
_
právě jsem se dodívala na film Starstruck aje božskéj...=D..on i ten film...sladký chlapík tohle..=) -
-
Re: _
Ahojky prosimte mohla bych se zeptat kde bych ho mohla stahnout a jestli to neni v cj (cozli asi ne) tak jestli newis kde bych sehnala titulky ... dik :) napis mi prosim na gabinka.kousalova24@seznam.cz .... jeste jednou dík za odpoved -
-
Re: Re: _
ahojky poslala by jsi mi to taky prosím?? na maila gabubabu@seznam.cz -
Re: Re: _
Ahojky uz jsem sehnala film newi nekdo kde bych sehnala titulky dik... prosim odepiste mi na e-mail
-
-
-
ggg
juu super new info o SS na blogu starstruckmovie.blog.cz