Přejít na výpis diskuzí

Sterling Knight

OSOBNOST 9.6.2009 
335 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jackie28

písničky od Sterlinga:)

ahojky lidičky,nevíte kde bych mohla najít mp3 od Sterlinga Knighta:Something about the Sunshine,Hero a Starstruck?moc děkuju *15* má krásný písničky a je úplně úžasnej<3<3<3 a ty jeho oči *14*
    • Re: písničky od Sterlinga:)

ahoj jdi na uloz to a tam dej sterling kneght a tam se ti to už objeví *3*
      • jackie28

Re: Re: písničky od Sterlinga:)

jůů děkujíí *1* *3*
        • Re: Re: Re: písničky od Sterlinga:)

neí zaco ale ráda bych se tě zeptala zda nevíš s jakýma holka ma chodil a jestli má sněkým dítě nevím nejsem si jistá jestli jsem to někde četla nebo se mi to jen zdálo dííík *3*
          • emmagilbert

Re: Re: Re: Re: písničky od Sterlinga:)

http://www.bravogirl.cz/cislo-09-20 10/632-seznamte-se-sterling-knight

zadejto a jsou tam otázky a odpovědi vše co chceš vědět *1* *1*
          • jackie28

Re: Re: Re: Re: písničky od Sterlinga:)

tak to ti nepovím s kým chodil nebo chodí,protože to sama nevím *1* ale dítě ještě nemá,to se neboj *1* *3*
            • jackie28

Re: Re: Re: Re: Re: písničky od Sterlinga:)

neni zač *3* to se ti možná něco zdálo,mě se občas taky zdá něco co neni skutečný *3*
            • Re: Re: Re: Re: Re: písničky od Sterlinga:)

*1* dííík jseš zlato ale nebojím ale nevěděla jasem jestli jsem to někde slyšela nebo se mi to jenom zdálo ale moooc ti děkuji *3*
    • Re: písničky od Sterlinga:)

starstruck a hero si mužeš stáhnout na stránkách:mp3zdarma!mp3s.nadruhou .net *1*
  • martinkooooooo

?

on ma 21?
    • jackie28

Re: ?

jj no,ale nevypadá na to *3* člověk by mu hádal takovejch 16 nebo 17-teda aspon já jo *1*
      • Re: Re: ?

jo já bych taky tak tipovala ale když není oholenej tak vypadá dost divně ale stejně je pěknej ! *8*
        • jackie28

Re: Re: Re: ?

tjn když má strniště tak by se ho celkem člověk lek,jelikož mu to nesekne:to je asi tak jako u Daniela Radcliffa co hraje Harryho Pottera a u Roberta Pattinsona:taky jim to strniště moc nesluší *1*
  • sendynka089

Ty oči

Ty nádherný oči tak čistě modrý !! *3*

A jeho vlasy !! *14*
  • antidicaprio

ahoj

ahoj,chtěla bych vás pozvat na svůj blog,je o všem možném,zvířata,star....
    No jo,reklamaXD
    budu ráda když přídeš a zanecháš comment,Děkuju

http://antidicaprio.blog.cz/
  • on

je sladkej usmev ma krasnej velkou pusu chtela bych id nej pusu a ve startrucku vypada jako ken nadhernej bozi sexy vse xD *4* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • martinkooooooo

KTO MA ICQ NECH MI NAPISE CISLO A JA SI HO PRIDAM DO KONTAKTOV *3* *3*
  • pefka

¨jaj

sterling fajci ale newa aj tak je k zozraniu *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
    • vterinka

Re: ¨jaj

fakt? :( tak to je škoda :( odkud to víš?? ...... jinak mám ho moc ráda! *3*
      • pefka

Re: Re: ¨jaj

sak si kukni foto a ja som bola na oficialnej starnke a aj am to bolo
        *16*
  • teamsterlingknightfans

best

Sterling je najlepšiiiiiiiiiiiii *14* *14* *14* *14*
  • adkass

Streling

Bloňatý kluky sice zrovna nemusím, ale Sterlig je super! Hlavně v Sonny ve velkém městě! *1*
    • kajuska4

Re: Streling

Já blonďáčky žeru..hlavně jeho a Richieho *14*
  • komentík

napište please komentík k herečce adrinne wilkinson díky moc!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit