-
pls
Ahoj všichni,chci se zeptat posílal ste někdo z vás pro autogram an jeho adresu co tu je? *4* -
on
Ohhh....on je Dokonalej *14* *14* -
..
Všchno nejlepší :-** *14* -
Všechno nej Sterlingu!!!
Všechno nejlepší k narozeninám!!!!!! Miluju tě!!!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *4* *4* *1* -
-
Re: Všechno nej Sterlingu!!!
SKUTEČNĚ HO MILUJEŠ? TUŠÍŠ ŽE NEJSI JEDINÁ KDO HO MILUJE? A CO MILUJEŠ HO TŘEBA JAKO KLUKA KTERÝHO VÍDÁŠ DENNĚ A CHODÍTE SPOLU? SLOVO "MILUJI TĚ"... ZAJÍMALO BY MI JAK MOC HO MILUJEŠ A CO NA NĚM MILUJEŠ???
MÁŠ PRAVDU JAKO ZPĚVÁK JE ÚŽASNEJ, KRÁSNEJ SLADKEJ HLAS A SKVĚLÝ ÚSMĚV, NEODOLATELNÉ MODRÉ OČI, ALE CO OSOBNOST, CO JEHO ZVYKY JAK SE CHOVÁ KDYŽ NEJSOU V BLÍZKOSTI PAPARAZZI A NEBO LIDÉ ZE SHOWBIZNISU? TAK CO OPRAVDU HO "MILUJEŠ" A CO NA NĚM TEDA MILUJEŠ?
-
-
MAm ho moc rada a tesim se film startruck *** :).. *14* -
I ♥ U Sterling..:)
Pane bože STARSTRUCK jsem viděla snad už milionkrát a koukám na něj furt dokola to znám už nazpaměť a pořád se nemůžu vynadívat..Sterling je tak úžasnej nechápu jak může bejt někdo tak nádhernej..já ho upe MILUJU..!!♥♥ *14* *14* ..Ježíš proč nemůže bejt Sterling čech..!!! *7* *9* .. *4* *14* *14* -
-
Re: I ♥ U Sterling..:)
taky nechapu proč nemože byt čech ...minimalně angličan...pač je upa sladkej...*7* *14* *14* *4*
-
-
**LOVE**
Ahoj!! ja proste miluju a ty jeho ocka :D..
jak se kouka!! mno a ten film!! mno nemam co dodat!! proste uzasny!! miluju ho!!
*14* *14* *14* -
*14* I love you *14*
-
new fotky
juu super new fotky z filmu na starstruckmovie.blog.cz -
sterling
sterling kinght je nejhezci *4* *3* *3* *15*