Přejít na výpis diskuzí

Sterling Knight

OSOBNOST 9.6.2009 
335 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • petra

joj STERLING KNIGHT je fakt super a film starstruck v tom filme je supris je fakt totalne krasny on a jeho modre ocka *14*
  • Je úžasný

Má snad ten nejúžasnější úsmě. Je ideální. Jak se vyjadřuje (myslím na jeho videách).. no prostě úžasný a tak.. Miluju ho..
  • Sterling Knight si příšerně sexi *14* *15* Sonny
  • nenulik1

:)

on je proste boží *14* *14* *14* *14*
  • všechno nejlepší mám taky páteho třetí narozeniny ato je přesně dneska *3*
  • sarda

Věk??????????????

hej mu je jako 21??? *7* boze dyt je jak kdyby mu bylo 17?!?!?! *7*
    • Re: Věk??????????????

možná proto že ta fotka profilobá je z toho období kdy mu bylo tak kolem 17?:D
    • jackie28

Re: Věk??????????????

no asi tak taky jsem si myslela že je mu takovejch 16 nebo 17
  • katulka17

Rande s hvězdou

no dneska jsem oslavila kulatiny s mojí kámoškou.. obě milujeme Sterlinga a ve filmu rande s hvězdou je užasný a pořád ho chci vidět i ty jeho xichtičky sladké a tak se na rande s hvězdou divam pořád a dnes jsem to viděla po 4O *14* *14* *14* bomba fantastické! uplně jsme slintali z něho.!. *14* *14*
  • je užasnej

ahoj lidi sterling je uplne uzasnej-ty jeho oci krasny on je proste k spapaní miluju hoo upeee celej pokoj zaplnenej jeho plakatama čááu lidi *14* *14* *14* *14*
    • Re: je užasnej

sakra holka vzpamatuj se ! :D:D .. po přečtění toho tvýho textu jsem máem umřela smíchy !:D:D:D .. vůbec ho neznám..! ve skutečnosti to může bejt namyšlenej frajírek ! :D *1*
      • Re: Re: je užasnej

jo souhlasím s tebou =D taky mi u některých komentů jemně cukaj koutky =D..ale je hezkej a měly bychom všechny nechat ať o něm dál sní ,ale s těma mucky a ňufyky ňuňu by někdo mohl klidnit
    • teamsterlingknightfans

Re: je užasnej

to som rada že ho maš tak rada *1*
  • teamsterlingknightfans

team sterlingknight

oficialna stranka startruckmovie sa presťahovala na web sterlingknightdaily..blog.cz *14*
  • twitter

zná někdo officiaální twitter sterlinga?jestli jo napiš te mi ho lrosím na mail nicky0012@seznam.cz díky moc!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší