-
Miluju ho!!!.♥♥♥♥
je skvělaj a ten jeho úsměv a ty oči pane bože e nádhernej..I♥U.. *14* *14* *14* *14* *14* *14* *4* -
juuuj
on bol na dovolenke v nemecku
*14* *5* -
-
Re: juuuj
Jaký měsíc nevíš? *3* -
-
Re: Re: juuuj
nwm
-
-
-
kto
kto s vas ja na twitteri ?, -
Všechno nejlepší k narozeninám Sterlinečku *14* *5*
-
A že si ty vaše příspěvky, zprávy a přání k narozeninám čte, co? :D Ani neví, že tyhle stránky existujou, tak se proberte.
-
-
Asi tak :P tady je vidět přirozená inteligence některých jedinců :)
-
-
Kdo tu dělá spravce?
Čus lidi kdo tu děla spravce hodne by me to zajimalo protoze to tu vubec nikdo neaktualizuje kdyz o to nema zajem tak az mi ti dá *16* je ti)u spoutu veci co tu chyby -
-
Re: Kdo tu dělá spravce?
Přesně Fildo.. *9* -
-
Re: Re: Kdo tu dělá spravce?
děkuji ale je to pravde tady se nikdo o to nestara *16*
-
-
-
S.K.
Chtelo by to tu tky nekdy aktulizovat ta profilova fotka uz je pekne stara ! kdo to tu vede ?? :-) .....ja bych si to klidne vzalaa *1* ..... -
-
Re: S.K.
Tož mně to štve. *9* *14* a nevím kdo tu je.. *9*
-
-
Vše nej
-
Sterling Knight fanclub CZ na Facebooku
Ahoj přidejte se na Facebooku k Fanclubu sterlinga knighta potpořteho i unás v čr http://www.facebook.com/home.php?#! /pages/Sterling-Knight-Fanclub-CZ/1 35888873092723 -
-
Re: Sterling Knight fanclub CZ na Facebooku
Čauky..
Ok.. *4*
-
-
Dotaz
Ahojik, mám otázku. V BRAVO (a v dalších časopisech) sem četla, že Sterling chce chodit s Demi Lovato. Já jsem hodně velkym fanouškem obouch dvou a myslím, že jestli to je pravda a kdyby s ním Demi začala chodit (kdyby ne byla by blbá XD) což chci aby s nim chodila tak bych jim to moc přála. Ty dva se k sobě mooooooooooooooooooooc hodí. Demi je alespoň lepší než Danielle Campbell, se kterou prý krátce chodil. Podle mě se k němu víc hodí Demi. *4* a jinak I ♥ HIM!!! -
-
Re: Dotaz
k němu se víc hodí Dan.. a ne Demi!!!!!!!!!! *16* *16* *16* *16* -
-
Re: Re: Dotaz
Nevadí, každá má jinej názor, podle mě Demi, podle tebe Daniell. Nebudem to rozebírat OK??? :)
-
-