Přejít na výpis diskuzí

Steven Seagal

OSOBNOST 31.12.2006 
418 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Steven

Ci si to prizname, ci nie Seagal je za zenitom. A tieto nove filmy cizinec, bestie, sila uderu.... POVEDZME SI TO KONECNE OTVORENE. Keby to bola nejaka polovica 90. rokov, boli by to super filmy. Ale teraz ? IBA dalsie akcne becka, akych je milion. Proste Seagal by najlepsie urobil, keby odisiel do dochodku ako Arnold ap.
  • Steven Seagal

Glimmer Man fakt dobrý akčný film tam je výborný ako Jack Coul. *4*
  • STEVEN JEDE!

Je pravda že měl Seagal nekteré films slabší ale to se stava i větším frajerům!no ale jeho poslední kousek me dostal doslova do kolen!Zákon ulice jsem viděl snad x krat.Jen tak dál Segi a ja se snad začnu učit Aikido.
  • Casey Ryback.

Seagal bol. Seagal MAL super filmy. Seagal UZ NIE JE tym, cim byval. Mozete ma za to znenavidiet /co sa aj stane.../, mozete ma aj zakílovat, ale to je vsetko, co s tym spravite.
    Seagal je legenda bojovych umeni, ktora kriva na obe nohy. Kult, ktory upada coraz hlbsie.
  • zpěvák Seagal, nebo pan zpěvák?

Na základě nějakého příspěvku tady jsem si v you tube poslechla a shlédla několik klipů S.S. a musím říct -VYNIKAJÍCÍ!!! Poslechněte si např. S.S. baby don´t cry ,a další. Smekám doopravdy a uvědomuji si bídu české hudby ještě propastněji.Zdravím všechny příznivce tohoto všestranného člověka.
  • Seagal

Stevena Seagala mám ráda, jako chlap je charismatický a šarmantní a rozhodně nehraje špatně. Ve filmech, kde hraje, mám ráda tu přímočarou spravedlnost, které se nám tu tak zoufale nedostává. Je to uspokojující pocit, když zlo je potrestáno hned a neodvolatelně.
  • Re:seagal

SEAGAL má super filmy a jestli se něco nepovedlo není to jenom u něho to se nepovedlo u více herců a jinak je dobrej není přesvalnovatej jako jiný je to chlap jak má být *14*
  • Steven Seagal

Je to průměrný herec a vynikající karatista a bojovník.Líbil se mi film Aljaška v plamenech a Lovec policajtů.
    • Re: Steven Seagal

Sorry ale S.Seagal neni žádnej karatista.kdyby byl tak si o jeho filmy neopřu ani kolo!
    • Re: Steven Seagal

Víc než karate dělal aikido, kde má taky 7. dan... *1*
  • Steven

Nejlepší herec jaký kdy byl, je a bude, navíc fešák. *14*
    • Re: Steven

cau. Seagala som kedysi taktiez uznaval... ale to uz bolo davno ... Osobne uznavam ludi ako Sly, Arnie, Bruce Willis, a potom starsich : Bud Spencer, sir Anthony Hopkins, Jack Nicholson...
      • Re: Re: Steven

atˇje to jak je to.Seagal je prostě pan herec,má charisma a všechny jeho filmy byly a jsou super.Sehnat tak jeho fotku s podpisem,to by bylo něco.Je mi sice 48let,ale už roky je to můj favorit.Mám všechny jeho filmy a viděla jsem xkrát. *16* *5* *3* *14*
    • STEVEN SEAGAL FAN-CLUB

Stránka o žijúcej legende http:stevenseagal.yw.sk
  • nový filmy

super životopis, bylo by fajn doplnit i další film, v kterých hrál, jako třeba Poslední mise, Vnitřní nepřítel nebo Bestie, steven je super!
    • Re: nový filmy

Cau. Keby to boli 90-te roky, boli by to super akcne filmy /posledni mise, shadow man, attack force, the foreigner .../ Ale teraz su iba lacne akcne veci, akych je milion ...
    • web stránka

www.stevenseagal.yw.sk FAN CLUB *5*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit