-
Nej filmy
Nejlepší filmy jsou rozhodně obě Přepadení - tam se člověk vyloženě nasměje. Co ještě není k zahození, je určitě Aliaška v plamenech - ten trubkořez - to je klasika *1* -
-
Re: Nej filmy
Joo,nektere filmi ma moc dobre i ty novejsi: Stiny minulosti-to je mooc pekny film i vnitrni nepritel.Ten jeho posledni film se mu moc nepovedl:Litajici zabijak.Natocil neco pres tricet filmu s toho davali v televizi pulku mozna ani to ne.Ja mu fandim a je dobrej kazdy rok stihne natocit 2-4 filmi.At nataci dal dokud muze.Doufam ze bude natacet i prepadeni 3 nekde jsem to cetl tak snad.Kdyby mel naky seminar Aikida v CR urcite bych sel.Ale toho se assi nedockam ale treba u nas nekdy bude konzertovat.
-
-
Vyhaslá hviezda presne to je Stevo Seagal už
-
Skrachovaná existence, presne to je Steven Seagal aj so svojím kolegom Van Dammem
-
Casey Ryback
Opakujem, co som uz povedal : Seagal dnes : KULT krivajuci na obe nohy. LEGENDA BOJOVYCH UMENI, ktoru caka tak akurat tragicky upadok. Stare filmy boli super /Out for justice, glimmer man, Under siege..../ tie nove to je katastrofa. -
STEVEN SEAGAL SLOVAK FAN CLUB
Prvá neoficiálna slovenská stránka o americkom akčnom hercovi: http://stevenseagal.yw.sk -
8.Dan
to vite ze steven ma uz 8.dan a nejsem si jisty nekdo mi rikal ze uz mozna ziskal 9.dan je to proste machr no... to ja mam teprv 2 kyu. a to mi je teprv 21 let -
Stevo mel kdysi dobré filmy : Težko ho zabít, Nemilosrdná spravedlnost alebo Prepadení v pacifiku, ale jeho doba již dávno minula! PS: chicken burgery a hamburgery by mel vysadit a schudnúť!
-
Všechno nejlepší
-
SLovak Fan club
Slovak Fan club www.stevenseagal.yw.sk -
Seagal spolupracuje so samými režisérmi slabými, preto aj jeho kvalita filmov je už dávno čistý hnoj za 5%