-
Seagalova herecká kariéra už dávno skončila, padlá hvezda akčných filmov!
-
dokument o sesnulém Budu Spencerovi se muže točit, Seagal ješte žije.
PS : váha souhlasí, tu již upravovat není treba
-
přeju hodne slaniny, šalátu, rezne, hamburgeru, baconburgeru, dortu, dezertu, cheeseburgeru, kebabu, hodogu... a hodne piva ..... a aby se to nikdy nevyčerpalo. Dál přeju úspešnou tour po Burger Kingoch a MacDonaldoch pane Seagale
-
Stevo do roku 1995 bol dobrý herec a borec. Stevo Seagal teď lehce podvyživený SLON!
-
Seagalove filmy, to už je dávno hotová a čistá katastrofa. Mal by ísť už do penze!
-
-
Luky ahoj, koukal jsem na tvůj profil, škoda že ho nemáš rozšířeny o více svých oblíbenych osobnosti, ale to nevadí. Politice sice příliš a možná vůbec nerozumím, ale Vaše Zuzana Čaputova děla ve vaši zemi v politice pořádek, přijde me a je nejen inteligentní, ale je i dost milá, laskava a půvabna, je zkrátka šarmantní. Má silné charizma. Snad jsem te potěšil. Měj se pěkně
Ps. Ve vašem jazyce vyšla kniha o Wimmu Wendersovy od Petera Gavaliera pod názvem Spletite Cesty Wimma Wenderse, Wimm je Můj velký životní vzor a příklad. Ps. Mám ji Luky dokonce dvakrát. Nevím asi znáš Wimma Wenderse?? To ovšem nijak nerozhoduje... ... ...
-
-
Poznám Wimma Wenderse je dobrý aj naša prezidentka Zuzka Čaputová
-
-
Souhlasim...a rad
-
-
Dost mozna bych s tebou luky i rozhodne souhlasil...presto v 90.letech prezentoval aikido ve snimku nemylosrdna spravedlnost snad nejlip...a nejen aikido.
-
-
Seagal sa mi najviac páčil vo filme Těžko ho zabít, tam bol dobrý
-
-
Stevo Steven Seagal už dávno 🤮
-
Seagal byl jako herec o ničom za 5%
-
Seagal jako herec už nemá co divákum dát, vyhaslá hvezda!
-
Padlá a vyhaslá hvezda : presne to je už Steven Seagal