Přejít na výpis diskuzí

Strify

OSOBNOST 16.12.2007 
55 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • STRIFY

prvni co jsem udělala jak višlo jejich posledni cedečko tak sem si ho koupila,mam rada hodně skupin ale tahle skupina je moje neoblibenějši a hlavně strify je važně hezkej a asi ho milujuuu až bude nějakej koncert tak mi někdo napište hned tam pojedu *14* strify miluju tě a mislim že všecky holky co tady pišou taky *8*
  • Re: Re: Re: Re: Re: Nejkrásnějšíí

to je dobrovolná sebevražda víš to?
  • flappers_jithuska

OO

Jo,Strify,je fakt upáá sexy!!..MocQo,ho miluju...Já,bych jela,za ním,ale nechci tam jet sama :-(...OOOO!!Já,ho upááá žerůůůů *14* *14* *14*
  • kiki.nnka

Re: Re: Re: Re: Nejkrásnějšíí

Ok pojedem spolu xD
  • veronnyka

Re: Re: Re: Nejkrásnějšíí

tak to bych se musela domluvit s tím co tu sanitku řídí.... a asi by to nebylo zadara..., ale klidně bych se svezla s tebou
  • kiki.nnka

Re: Re: Nejkrásnějšíí

Jo..no pokud mě zaveze k němu tak na 101% xD *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • veronnyka

Re: Nejkrásnějšíí

chceš zavolat sanitku?? *1*
  • kiki.nnka

Nejkrásnějšíí

Pomooooc, proč je tak nádhernej??? A ten jeho hlas♥♥ N-Á-D-H-E-R-N-E-J *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • strify

strify je fakt kus *14* *14* *14* *14* *14*
  • lulu-kiro

Lulu-Kiro

Strify je good a hezkej krasne zpiva ale presto mam za to ze Kiro je lepsi a hezci *14* *14* ...ale kazdej ma svuj nazor *3* *4*
  • veronnyka

Re: není emo

gothic?? ehm, tak to asi ne...
  • zrzek995

není emo

jako dřív nebyl emo ale spíš mi příjde, že byl gothic, ale to už je fuk, páč teď má lepší styl a vypadá mnohem líp...
  • Re: Re: Re: Re: strafiiiik

předtím omg!!!jsi chytrá jak rádio,co? před sto lety!! ted už emo není,jsi sto let za opicema,tak tu neprohlašuj že je emo...jej!
  • Re: Re: Re: strafiiiik

omg,on není emo,ani punker,ani nwm co!mají styl jménem visual kei,který tady není známý...prej emo...to určitě
  • jahoo

http://girra.blog.cz/ je v poho a docela hezkej (ne ten blog) xD
  • kiki.nnka

Sladký

*Yahoo* je uplně nádhernej *14* a Cinema Bizarre miluju ,je to ta nej skupina na světěěěěě *14* *14* *14*
  • hilarynka125

Strify

ON JE TAK SLADKEJ A K SEŽRÁNÍ *4* *14* *14*
  • WOW!

strify:suprově zpívá a je hrozně hezký já ho vážně miluju!a myslim si že se k sobe hodíme nebo hodili,protože mám ráda stejnej styl jako on!a ješě rád asiji a já jsem na půl asiatka *14* *3* *4* *14*
  • aya7

♥aya+strify♥

hmm... tak von ma dneska narozky!!! happy birthday!!! je to upe kráásney kluk *14* !!! příští rok o prázkách jedem do německa!! i monžná se sborem!! tak si to tam co nejwíc uziju!! *1* a na nejaky koncert od nich určo prijdu!!! proste sfrify&shin&kiro=my lowe!! *14*
  • pegi

yeah

jééé...Strify *14* tk toe prostě kunda *14* na Kirouška sice nemá ,ale prostě je to krásnej kluk !!! *4* *1* *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit