-
I LOVE SUNG (HAN)
jj tak to máte všichni pravdu já jsem na tom podobně, kámoška říká, že od tý doby co jsem ten film viděla, že jsem nějaká divná...ale já si nemůžu pomoct on je strašně sladkej!!! *14* *14* *9* -
Je nádherný
je opravdu nádherný....výborně hraje ve filmu rychle a zběsile toho Hana......já sem se do něj asi zabouchla..... *14* -
KUS
Tenhle chlapík je fakt pěknej kus....a nejlepší bylo jak hrál v Rychle a Zběsile Hana...od té doby co jsem ten film viděla sem se nějak do něj zabouchla..UPS... *14* *14* -
Totálně sladkej!!
Je nejlepší!!!V Rychle a zběsile má skvělou roli a celokvě je prostě nepopsatelně nádhernej!!!!! -
*__* nejvííííc pekneeeej!!
*14* *14* Mooooc on je moooc pěkneej, mno ikdyž je už ehm....to je jedno xD tak už je trochu víc starší, teda spíš až moc xDDD *14* *14* *14* ae jinaaak je faaakt moc pěknej....si nemůžu pomoct na japoncích a číňanech ujíždím *8* -
JJ souhlas
jo a ještě jsem zapoměla ani nevipadá na 36 *13* *7* *14* *5* *8* *14* -
..Ehmm..
Nejvíc ho žeru, sice vím že v "RYCHLE A ZBĚSILE" a i dalších filmech ve kterých hrál, že to opravdu jen hrál, že to vlastně není ON, on je někdo jiný..ale i tak je vidět, že je dobrej... *14* *14* ...Nejlepšííí !!!!!!!!!! *14* *14* *14* Na takový já mám slabost.. *4* -
ahojky...... vite co nechapu on hral rychle a zbesile 3 tokijska jizda kde umrel a pak se objevi rychle a zbesile 5 ........ ale mate pravdu je krasnej.... *3*
-
-
přesně teď to taky řeším .DDD nejde mi to do hlavy :D
-
protoze 5 dil je jako pred lety a pak han odleti dao japonska *3*
-
-
to sice ano...ale nechápu to s 6. dílem, jelikož tam by měl taky hrát.
-
-
Tam hraje,ale na konci 6 je ukazané že se vrátí do Japonska a umře:X
-
-
-
Já jsem kdesi četla,že jak v té 5 na konci říká,že ještě nebyl v Tokiu,tak se to jakože ta 3 ještě nestala.Jako že ta 3 je až po té 5,ale je to pěkně blbý :D Je hezkej :) *3* *15*
-
-
SK
Sice jsem viděla jenom TD ale je super
*3* -
Han
Jj holky máte úplnou pravdu já jsem taky do něj úplně paf musela jsem si stáhout i jeho fotky do počítače a vytisknout já ho úplně žeru. *3* *14* *14*