-
Sylvester je můj idol
Už to bude rok a půl, co je Sylvester můj nejoblíbenější herec. V každém svém filmu podá úžásný výkon, je krásný a talentovaný. Obdivuji ho, že se dokázal dostat až na vrchol, přičemž si musel projít těžkými situacemi, kdy neměl peníze a nikdo mu nevěřil a nakonec světu ukázal, co v něm je, že je nejlepší. Je vštěstraně zaměřený, píše scénáře, režíruje, hraje... Je to můj vzor a nevím, jak se dokážu smířit s jeho odchodem. Jsem ráda, že tu po něm ale navždy zůstanou skvělé filmy. Je pravda, že takové lidé jako on se nerodí každý den. Žádného jiného podobného herce neznám. Sly je jedinečný a pro mě ten nejlepší. A děkuju mu, že mě toho hodně naučil. -
pan herec
Je to podle mně nejlepší herec na světě. Pan herec. Jeho filmy jsou prostě super! *4* -
chari
Sylvester je chlap s nějvětším charizma na světě.je sexy! *4* -
SLY STALLONE
Sly má výšku 178 cm ak to niekoho tu zaujíma. Podobné info nájdete na mojej web stránke www.sylvester-stallone.sk -
brad pitt
je to frajer chlap a filmy ma super hollywood ma mnoho dobrych hercu rozhodne ty nejlepsi a lepsi nez ma CR a celej svet a jen par v tech usa jsou fakt symbolem a on mezi ne patri + dalsi jiny a ma hezky usmev -
POZVÁNÍ
Zdravím všechny Slyho příznivce *4* !
Dovoluji si vás pozvat na můj čerstvě založený web, o tomto skvělém herci. Najdete ho na adrese: http://stallone-land.blog.cz
Všichni jste srdečně zváni *3* -
Sly
ok dik ja len preto lebo si niesom isty -
Sly Stallone
Má podle mě tak 180-185cm. *5* -
-
Re: Sly Stallone
nemá má jen nad 170 cm
-
-
Sly
chcel by som sa spytat ci niekto nevie presne kolko meria stallone-jeho vyska -