Přejít na výpis diskuzí

Sylvester Stallone

OSOBNOST 31.12.2006 
347 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Sly

Sly se mi moc líbí,je pro mě nejlepší herec. Je krásnej a má charisma. *14*
  • žádost o získání autogramu

Zdravím všechny příznivce nesmrtelného boxera...:-)
    patřím mezi obdivovatele pana Rockyho...ráda bych si napsala o autogram...neznáte někdo adresu.
    Moc děkuji. *4*
    • Re: žádost o získání autogramu

Pan Rocky neexistuje, je jen pan Stallone *1*
  • SYLVESTER STALLONE

Sly je prosťe skvelý herec v akčnom filme Zastavťe Cartera-Get Carter z roku 2000 je perfektný. *4* *3* *3* *5*
  • SILVESTER STALLONE

AWOJDA LIDI ME SE SILVESTER STALLONE LIBI VE FILMU STUJ NEBO MAMINKA VYSTRELI JE TAM SNIM SRANDA A JE TAM HEZKEJ
  • SYLVESTER STALLONE

Mňe sa Sly najviac páči v akčnom filme Kriminál-Lock Up z roku 1988. *4* *3* *3* *5*
  • Sly

Prvý herec akčných filmov,ktorý ma vždy napadne je Sylvester Stallone.Ramba4 som ešťe nevidel,ale rád si ho pozriem,určite je dobrý.
  • Sly

Caute fanclub Sylvestra. Ked som videl posledneho Ramba, proste mi sanka spadla v nemom uzase. Chlap ma skoro 62 rokov, ale prepina mu, ako 16- rocnemu. V Rambovi II odrovnal 114 komancov. Teraz som si dal namahu spocitat to. Viete, kolko mi vyslo ? 236 dementov. Slyovi sa prost v 70 -ke zacne skutocny zivot. Toho noveho Ramba uvidim aspon 100 x. A mozno aj cosi viac, hehehe
  • SYLVESTER STALLONE

Sly vyzerá na 61 rokov stále dobre a má ešte dobrú vyšportovanú postavu.Kriminál fakt dobrý akčný film Stallone je tu ako Frank Leone perfektný.Pozdravujem všetkých,čo majú radi Sylvestra Stalloneho. *3* *4* *3* *5*
  • SYLVESTER STALLONE

Zo všetkých hercov akčných filmov je Sly najlepší niet,čo dodať. *4* *3* *5*
  • sli ma svali arny ma faldy

odte doby co švajceneger vešel do polityky tak ma spiše posiluje tuky než svali ale sly je pořat stejny drsnak. *14* *5* *9* *3* *14* *5* *4* *5* *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit