Přejít na výpis diskuzí

Sylvester Stallone

OSOBNOST 31.12.2006 
351 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • iriz

iriz prosimte rekni babicce at mi schova ten novy svetr a at mi ho nikdo nenosi . ja ho chci zpatky.jo prosimte
  • kelly

tak já ji to vyřídímted nemám čas pak ti napíšu *3*
  • kelly

ZÍTRA JEDEM NA SOUTĚŽ S TANEČNÍM ,TAK TI POTOM NAPÍŠU JAK JSEM DOPADLA,TAM BUDE I KATKA ŠEDOVÁ S JEJÍM TANEČNÍM SOUTĚŽIT.TA KATKA JE FAKT KRÁVA,PROTOŽE ONI V TĚLOCVIKU NA HŘIŠTI BĚHALI A ONA POTKOPLA DARINU A DARINA MÁ ODŘENE KOLENO ,TAK S TÍM TED NEMŮŽE TANČIT A KATKA SE JI ANI NEOMLUVILA.MY JEDEME SE ŠKOLOU NA VÝLET 3.ČERVNA DO ZLÍNA A CO TY?TY MI TED MOC NEPÍŠEŠ TAK MI HLAVNĚ NAPIŠ.VE STŘEDU JE ZASE TA DISKOTÉKA NA KTERÉ JSME BYLY UVAŽUJU ,ŽE BYCH TAM ŠLA ALE JEŠTĚ NEVÍM *3*
  • kelly

Jak to že nepíšeš?Asi už nemáte internet *7* Ta soutěž s tanečním to bylo v klidu .POTOM JESTLI BUDEŠ MOCT TAK NAPIŠ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *4*
  • Rambo

Nazdar Lidi chtěl jsem se zeptat jak se zvětší nebo nějak vložií fotky mám pár fotek z Ramba a je prý moc maly obrázek tak diky za radu zdrec *5*
  • Luky1987
    Nejlepší byl Stallone podle mne v Assassins
  • Luky1987

Expendables 4 je už totálna kravina . Stallone by mal tiež skončiť s hereckou kariérou a ísť do dôchodku

• caute chcel by som sa opytat neviete nahodou ako sa vola ten film som sylvesterom kde sa pretlaca.. ? pls poradte
  • Luky1987
    Stallone je už legenda akčních filmu i spolu ze Schwarzeneggerem a Willisem
  • 6.díl Rockyho prý bude mega bomba tak se tesim a doufam ze nejsem sama:-)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit