-
Ahoj
Ahoj,jsem tu nově, takže o čem se tu tak píše, abych neměla blbý otázky a kecy atd... díky -
I'm Stallone fan....
Dear Silvester,alwais tell is seven strong man and and you are too.And Bruce Lee and Jackie Chan Steven Seagel and Chuck Norris,Arnold Schvrzenegger,Silvester Stallone and Jean-Claude Van Damme too!And you and Arnold are strongest!
Good day,your Michal *4* -
Všechno nejlepší k 70-tým narodeninám Sly
-
Vse nej k sedmdesatinam happy birthdayyyy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *14* *14* *4* *4* *1* *15*
-
Už by mal ísť do dôchodku Stallone a na tie pokračovanie Rocky aj Rambo, by sa mal už vykašlat
-
Rocky 1 super
-
Nejlepsí herci akcních filmu jsou : Sylvester Stallone, Bruce Willis a Arnold Schwarzenegger
-
Sly
Sylvester Stallone je ten naj herec akčných Filmov taký už nebude. *4* -
sli ma svali arny ma faldy
odte doby co švajceneger vešel do polityky tak ma spiše posiluje tuky než svali ale sly je pořat stejny drsnak. *14* *5* *9* *3* *14* *5* *4* *5* *15* -
SYLVESTER STALLONE
Sly vyzerá na 61 rokov stále dobre a má ešte dobrú vyšportovanú postavu.Kriminál fakt dobrý akčný film Stallone je tu ako Frank Leone perfektný.Pozdravujem všetkých,čo majú radi Sylvestra Stalloneho. *3* *4* *3* *5*