-
ROCKY FOREVER!
já teda Rockyho osobně přímo zbožnuju! je to tak motivující příběh obyčejného outsidera ,kterému nikdo nevěřil a o dokázal všem že zase tak špatný není,myslím si že je to životní příběh plný emocí,radosti a taky odhodlání.Dyt si vemte takovejch ran a to nejen v životě ale i v ringu co dostal např.od toho
" sfetovanýho rusáka" (pardon ale já mu tak říkám :-DD) to prostě by normální člověk neunesl a on se vždy zvedl a bojoval,nechal do sebe tlouct hlava nehlava a vždy byl plný statečnosti a to se mi na něm hrozně líbí.Jiní si říkají že měl holt jenom štěstí ale já říkám že je to machr!.Postupně se od prvního dílu učil poznávat všechno..ze začátku byl takový když to řeknu ošklivě "ňouma" co sem tam boxoval ale pak jak poznal Adrianne..to si myslím pro něj bylo hodně moc.Já si myslím že se oba hledali až se našli a to tak že Rocky hledal spřízněnou duši,která ho podrží v nějtěžších chvílích a ona muže který by ji bral takovou jaká je. -
-
Re: ROCKY FOREVER!
dík,ale recenzi rockyho známe všichni nazpamět *8*
-
-
chari
Sylvester je chlap s nějvětším charizma na světě.je sexy! *4* -
Frajer ....
Silvester je strašnej frajer fakt borec. Jenom chci podotknout tam tu výšku je tam chyba Stallone neměří 177 cm ale 175 cm prosím opravte to mě to nejde, mé zdroje jsou spolehlivé věřte opravdu měří 175 cm *5* -
-
A nevíš jakou měl váhu ve své nejlepší slávě???
-
-
73kg ve svý nejlepší formě dosahoval pouhých 4% tělesného tuku to kulturisti mejvají 4-8 % to už může dojít i k selhání některých orgánů :)
-
-
-
Stallone je můj nejlepší herec v Rocky. Film rocky mé hodně inspiroval.Stallone je dobrý herec víc než dobrý.
-
Jak to shrnout Sylvester Stallone je prostě nejlepší herec světa.:-):-)
-
Na škole jsem pořád slýchával, že Cliffhanger nestojí za nic. Vždyť je to jeho jeden z nejpších filmů!!! Spolu s Rockym, Rambem a Demoliton manem, ano s tím taky. A co má znamenat, že je tohle první příspěvek do diskuze?? To si ze mě snad děláte prdel!
-
Stallone je muj nej herec akčních filmu
-
rada
tohle neni reklama ale pokud vam neco o sylvestrovi uniklo, nejaky clanek, tak jdete na blesk.cz tam si dejte do vyhledavace jeho jmeno, je tam asi 30 clanku o nem mozna vic. a taky se prihlaste jako fanousek na super.cz -
je to fakt dobrý herec!
-
Stallone je stále dobrý herec a netreba ho rozhodne vubec odepsat. Plán Úteku byl suprovej film a urcite bude aj Expendables 3, plánuje porád skvelý filmy :)