Přejít na výpis diskuzí

Pavel Sup

OSOBNOST 24.5.2007 
186 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • asdas

tafroooooob je naj pan *1*
    • Re: asdas

Fwgnn tafrob neni pan tafrob je buh
  • Tafrob je dobrej *5* *5* .Tafrob je lepší než Rytmus *4* .Kdo napíše že Tafrob je h..no tak ať táhne do pr...e *5* *16* .
    • Nechtěl jsi napsat že Tafrob je nejlepší *9* .Dávej si na mne pozor *16* *16* *5*
      • Je nejlepsi tak drz hubu jo *16*
        • Komu to píšeš gey *1* ?! C@RLovi nebo mne ??
        • Komu to píšeš ty deb*le *16* ?!!
  • tafrob je king a rytmuj je pro nej posraná mys a tafroba zná muj brratr *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Zbožňuju Tafroba *14* A nejnovější track Rolovací je naprosté dělo... :) Kvalita ;)
  • Otázka

Nevíte náhodou jaký má TAFROB (Pavel Sup)telefoní číslo nebo E-mail ??
  • Nejlepsi raper ve vsech dejinach lidstva nikdo na nej nema nikdo chtel bych bejt na jeho miste co ja bych za to dal
  • ....

ty prijmeni jsou obe dobre!!!! *2 Zajac byl(je) jeho tata a Sup je jeho deda kterej ho mel v opatrovnictvi!!
  • Přeji vše nejlepší k narozeninám. *5*
  • hmm...

*1* tafrob že se narodil roku 1988 ? *1* aha..no až na to že mu je 27 jinak nic... *3* *5*
  • Miky

JO Tafrob typan jak svin! *14* Je to fesáák zéé?!!! *4* *14* Nwm kde ste vzali ze mu je 26 a 27.... *13* *13*
    Skoda ze tu nema email nebo icq.. *9* *9* *4* Mám ho mrtě rááda!!! *14* *14*
    • Re: Miky

Máá tady nekdo an Tafroba nakej kontakt??? *4* pls dyztak napiste na muj email : MikySseek@seznam.cz díky. *3* pááá
      • mia.

Re: Re: Miky

hoj,máš teda nejákej kontakt na tafroba?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit