-
Tafron
Nj tafrob-->hafo borec:) -
hugo toxxx a smack
je to kokot stejne zadny cd nevyda zajebanec navydanej *16* -
-
Re: hugo toxxx a smack
xDDDD s Hugem di dopice :D:D *1* *1* *1*
-
-
TAFROB
TED NÁS ČEKÁ TAFROB,KDE JE KURWA TAFROB -
tafrob
tafrob je proste nejlepsi !!!!!!! *14* *1* *14* -
vážně sorry ale tafrob je FAKE
vážně sorry ale tafrob je zahrabanie podle mě si hraje na EMINEMA ale bohužel to už tu bylo jeho treky na mě působi dojmem--že je píše z donucení
ne že bych si chtěl vylejvat srdce ale věty -tafrob je bůh- sou mi fakt k smíchu.jednoduše je to LAMER.No
nic zatim.
a něco pěknýho mi napište
ZEF.CORPORATION -
-
Re: vážně sorry ale tafrob je FAKE
hej ty asi tafroba moc neposloucaš že?slyšel si beztak jeden jeho track a hned ho odsuzuješ a eminema taky asi moc neznaš když pišeš že si na něho hraje *13* -
Dobre mozna neni nejlepsi, ale je dobrej, rozhodne si nehraje na EMinema :D ja v tom vidim kurva rozdil :D je to upe neco jineho a ne jen jazyk :D -
Oky každej má jinej názor ale že by byl hned FAKE?? to rozhodně ne..jo a podle mě si na EMINEMA či co rozhodně nehraje!
Jinak věty typu Tafrob je bůh sou asi fakt trošku přehnaný no...Jsou tu i mnohem lepší, ale Taf je taky dost dobrej a já mám jeho styl ráda a vždycky budu...
PEACE *4* -
-
Re: Re: vážně sorry ale tafrob je FAKE
hej lidi ale on je vazne tak trochu fake mimo..on husty ale ja si myslim ze se pretvaruje nebo neco takoveho...ale to je jako muj nazor...heh.. *13* *9* *5* *4* *8* *3* *13*
-
-
Na ten tvuj demetni prispevek o tafrobovi ti muzu rict len jedno ze ses spis nejakej(a) trapak kter poslocha radsi evu a vaška :D a lamer jsi ty nic proti ale musi si to myslet hodne lidi o tobe. *5* a prestan nadavat *13* nebo setli budes dal nadavat tak rekni my adresu a ja si za tebou dojedu a pekneti zmaluju hedku ty zmetku *16* -
-
Re: Re: vážně sorry ale tafrob je FAKE
mooc týpek jako že nemám k němum slov bezkonkurenční sladkej shukézníí pájá:-D yes brno frčííí!!!vid shaku..musime tam zase zajet uz se na nej tesim na pavlika jednoho ozvy se shaku---
*7*
-
-
-
tafrob je nejlepsi
hele vy co fandite tafrobu nevi prosim vas mekdo jak se jmenuje -
-
Re: tafrob je nejlepsi
ahoj ,tafroba upe miluju a hodně se o něho zajimam takže vím že se jmneuje Pavel *14*
-
-
super
Tafrob je hustééééj=D upa good! -
Tafrob
Tafrob je největší Hadrcore Raper !! Nikdo si v CZ ani SK na něj nešahá ani chlupama!!
škoda že skončil s Bettlama_rad bych ho tam zase viděl :) Jinak natěšenost a CD !
Tafrob 4ewa ! *14* -
Hele Pavel je možná namyšlenej a to teda je protože ho znám osobně a trávím s ním celkem dost času ale jenom kvůli tomu že už v životě párkrát spadl na držku.Myslím že za posledních pár let se vyhoupl vysoko a má celkem nadupanou kariéru. Má jedinečnej hlas který mu vydělavá...Já ho mám ráda vždycky se s ním hodně nasměju... je mi jedno co si myslíte vy pro mě je to dobrej člověk ale někdy bych ho uškrtila za ten jeho smích *1* *1* *1* *1* *1* zamyslete se... *1* *1* *15* *15*
-
-
hej marketo ja mam talent v tom rapovat a potreboval bych trochu pomoct malou radu v tom jak bych jse tím ednou mohl užvit jestli bys mohla tak mi prosimtě pomož Radim Račák (Račis) to je muj face napiš ale určitě posimtě
-
-
Jako ty by jsi chtěl poradit od Pavla nebo ode mě ? :)
-
-
nemohla jsem tě najít na fb
-
-
hej radim márley račák to su já
-
-
-
-
-
Tafrob
caute eminem si spis hraje na tafroba:-D,tafrob je beeeeeeest *8* *5* uz se opravdu tesim n ajeho new album protze to bude ráána *5* uz aby tady bylo:-),eminem sel spát:-D,tafrob to zboura dvema slovama a ostani jenom cumi jen tak dal:-),taky vsechno nejlepsi, z donuceni nevim no nerkl bych,a Cd si kupuju originalni to budou sousedi klepat a zvonit abych to stlumil:-D,tak se mejte jo a nevíte kdy to album vyjde diky moc predem z aodpoved :-)