Přejít na výpis diskuzí

Pavel Sup

OSOBNOST 24.5.2007 
186 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tafrob

caute eminem si spis hraje na tafroba:-D,tafrob je beeeeeeest *8* *5* uz se opravdu tesim n ajeho new album protze to bude ráána *5* uz aby tady bylo:-),eminem sel spát:-D,tafrob to zboura dvema slovama a ostani jenom cumi jen tak dal:-),taky vsechno nejlepsi, z donuceni nevim no nerkl bych,a Cd si kupuju originalni to budou sousedi klepat a zvonit abych to stlumil:-D,tak se mejte jo a nevíte kdy to album vyjde diky moc predem z aodpoved :-)
  • Tafrob

Tafrob je největší Hadrcore Raper !! Nikdo si v CZ ani SK na něj nešahá ani chlupama!!
    škoda že skončil s Bettlama_rad bych ho tam zase viděl :) Jinak natěšenost a CD !
    Tafrob 4ewa ! *14*
  • Všechno nejlepšíí :-*

Ahojky přejeme ti všechno nejlepší k tvým 27 narozeninám! hlavně hodně úspěchu a už se těšíme na tvoje nový CD posíláme pusu *14* *14* :-*
    • Re: Všechno nejlepšíí :-*

teď je mu 27 ne ? *5* *5* *7*
  • tafrob95

Tafrob

Tafrob to je muj vzor a je to nejlepsi raper a borec v CR!!!!nikdo na nej nemaa
    • Máš pravdu *4* . Tafrob je taky bůj vzor a je taky jako můj brácha *5*
    • Re: Tafrob

jj taky si to myslim je proste BEST!!! *14*
    • Re: Tafrob

tafrob je cool...píchač i dobry raper ale w posteli to musi byt cool *14*
  • kazdy muze byt hvezda ale tafi je jen jeden

ahoj jak tam spiva tafrob o svem detstvi tak ja taky takhle ziju bydlim u prarodicu a rodce jsem nevidel 5 let a to je mi 13 ted vim ze tafi neco dokazal a vim ze do toho dal vse ja to taj nepisu jen proto abych udelal dojem a vim jake muze byt detstvi tafi dik jsi dooos´t dobrej ani newim co jeste ale nejjj *4*
  • Tafrob

Je to největší borec! miluju ho *14*
    a to mi je 17 :D
  • mackob

jak ho vidim ja????

Tafrob je muj vzor a ten kdo tvrdi ze je kkt tak at de domu a posti si evu a vaska taky si muze upect polibit prdel, tafrob je fakt supa MC a ma bozi alba, tracky *5*
    • lento

Re: jak ho vidim ja????

Tafrob není kkt :D ty si kkt :D
  • super

Tafrob je hustééééj=D upa good!
  • tafrob

hej jo to je drsny typek..takovy manik *3* heh...ale slovensky rap je stejne nejlespi ×D×D *13* *13* *9* *9* *5* *15*
    • mr_rapper

Re: tafrob

asi ne ale mas svuj nazor a stuj si za nim *3*
  • tafrob je nejlepsi

hele vy co fandite tafrobu nevi prosim vas mekdo jak se jmenuje
    • Re: tafrob je nejlepsi

ahoj ,tafroba upe miluju a hodně se o něho zajimam takže vím že se jmneuje Pavel *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší