Přejít na výpis diskuzí

Tatiana Vilhelmová

OSOBNOST 31.12.2006 
126 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • blahoprani

Zdravime celou vasi cerstve rozrostlou rodinu a moc gratulujeme k miminku. Přejeme hodne stesti a zdravi. Robin Soudek,Zdena,Honza a Ondrasek
  • Skvělá herečka

Táňa je úplně úžasná herečka. Velice se mi líbila ve filmu Chyťte dokdora. Je opravdu skvělá!!!! *3* *3*
  • Paní Táničko

Omlouvám se za důvěrné oslovení. Čekáte miminko a tak jsem Vám chtěl popřát hodně štěstí a hodně krásných chvilek s ním. Sice nám budete chvilku chybět, ale třeba právě nosíte další filmovou hvězdu. Tak se "nám" o ni dobře starejte, aby naše děti měli komu psát vzkazy na této stránce.... *15*
  • Podoba

Ahoj Taní, jste jak můj stín. Tolik lidí mi říká, že jsme si podobné i ten hlas....:o)))) Tak si tu koukám na Vaše fotky........no...něco na tom bude......ale asi to nevidím jako oni..:o) Jinak jste super herečka....:o) *3*
  • Valenta

Táňo, díky za hezký rozhovor s Vámi dnes v MF Dnes. Bohužel se v jedné věci asi pletete- Valenta byl komerčně protlačenej- viz. nabídky, které nyní dostává do televize, on je totiž "olympijskej vítěz" , který měl jednou štěstí a něco mu vyšlo, nicméně až do smrti z toho budě težit, protože je z toho důvodu zajímavej pro reklamu.
    ASI TAK. Vy jste ale lepší tanečnice a určitě i člověk. Přeji krásné zdravé druhé mimčo.
    Asi se stanu Vaši fanynkou.
  • Sex appeal

Táňo, chci jenom napsat, že jste ve StarDance byla nejlepší ( i když vyhrál Valenta, kterého tam protlačila nějaká lobby - dneska už chce prý moderovat zprávy - ha,ha) a poděkovat Vám za požitek při sledování Vašich tanečních kreací, opravdu to bylo famózní a měla jste největší sex appeal ze všech! To, že jste dobrá herečka jistě mnohokrát ještě prokážete v nových českých filmech, inscenacích i na divadle. Líbí se mi i Vaše názory a přeji Vám mnoho štěstí ve Vašem osobním životě!
    • Re: Sex appeal

Souhlasím. Valenty bych se zastal.Je pohybově nesmírně talentovaný a je to bohém. Táňa byla nejlepší tanečnicí. Má v sobě něco, co provokuje a dráždí. Někoho to odpuzuje, někomu se to líbí. Patřím do druhé skupiny. Táňa je kočka, která se umí přitulit, stejně tak jako seknout drápkem. Je něžná, půvabná a má šarm. Asi proto hodně primitivů ji nemůže přijít na jméno. Drřím ji palce a rád ji uvidím v nějakém novém filmu.
  • nejherečka

ahoj táňo,minulý týden jsem viděla medvídka,super,ale jen tvojí maličkostí,teď se dívám na kolotoč,prostě mi je fajn,když hraješ,moc díky jsem unešená
    • Re: neherečka

Je namyšlená a hloupá. *13* *13* *13*
      • A arogantní
      • Re: Re: neherečka

Je zajímavé, že jsi fanoušek namyšlené a hloupé ženy.... že by komplex méněcennosti? Já myslím, že je svá - pro mne je příjemná, má jiskru, šarm a prostě umí. Umíš aspoň to, co ona?
  • Táňa Vilhelmová

Velmi milá, inteligentní a krásná.A navíc umí hrát. Škoda, že člověk nemůže mít všechno. Uchvátila mě v pořadu Uvolněte se, prosím, ani Kraus se do ní tentokrát nestrefoval. *14*
    • Inteligentní moc není když opustí manžela se ktreým má dvě děti a potom oblbuje mladýho kluka
  • nejlepší česká herečka *4*
  • tohle je moje nejoblíbenější česká herečka a podle mě je to také nejlepší čes.herečka *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit